Упражнения и хранителен режим за отслабване в бедрата и дупето

Напрегнатото ежедневие, стресът и тоновете вредна храна, с която се храним, оказват пагубно влияние на нашата фигура. Веднъж решили да се приведат във форма обаче, много хора се сблъскват с един труден за решение проблем, а именно - неравномерното напълняване.

Без да сте се усетили, изведнъж се оказва, че имате крушовидна форма на тялото – тесни рамене, понякога дори плосък корем, но за сметка на това с натрупани много мазнини по бедрата и дупето. Това е по-добрият вариант от това да сте натрупали мазнини, основно в коремната област, което води до риск от сърдечни заболявания и диабет, но съвсем не означава, че трябва да се примирявате с неестествените си форми.

Има упражнения и определени хранителни режими, които ще ви помогнат бързо и успешно да стопите натрупаните мазнини по бедрата и дупето и отново да влезете в желаната от вас форма.

Ключът към по-тесния ханш е топене на килограми с диета, а заякването на мускулите става с кардио упражнения и упражнения за съпротива.

Първият ви инстикт за стягане на дупето и бедрата е да се качите на степера и да тренирате, докато не ви се подкосят краката. Има място и за това, но е важно да правите упражнения с правилната перспектива. Ако разчитате единствено на степера, ще трябва да се упражнявате поне по 60 минути дневно, като в същото време да се подложите поне на няколко сериозни диети.

За да увеличите възвръщаемостта на усилията си, изберете кардио тренировки, които напрягат долната част на тялото. Машините за фитнес като стълбище, елиптична или бягаща пътечка активират седалищните и бедрените мускули, като същевременно увеличават сърдечната честота.

Насладете се на загубата на тегло с високотехнологично обучение. Този метод на кардио тренировка, който включва разсейване и кратки изблици на усилие с висока интензивност, с по-дълги интервали на почивка или по-ниска активност, създава ефект на изгаряне, който увеличава метаболизма ви за горене на калории.

С горните тренировки ще изгорите доста изиишни калории, но за да оформите бедрата и дупето правете тренировка за съпротива. Започнете с упражнения, които използват собственото ви телесно тегло за съпротива. След няколко седмици можете да я увеличите, като добавите тежести.

За да редуцирате размера на бедрата и дупето си, трябва и да намалите приема на калории. Яжте пълнозърнести храни и тонове зеленчуци, докато ограничавате мазнините и маслата. Избягвайте прости въглехидрати като бял хляб, захарни напитки и пържени картофи, които насърчават натрупването на тегло. Увеличаването на приема на несъдържащи скорбяла плодове и зеленчуци е задължително.

Яжте само чисто месо, но не повече от веднъж седмично, риба три пъти седмично и си набавяйте необходимите протеини, като хапвате яйца – поне по четири на ден.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати