Типът на фигурата ви показва с кои хормони имате проблем

1 от 3 Снимки

1. Фигура тип банан


При този тип фигура най-лесно се напълнява в областта на талията и корема. Жените с фигура банан всеки ден трябва да правят коремни преси и упражнения за паласки, тъй като излишните мазнини лесно се залепват в тази област. Този тип тяло показва излишък на кортизол в тялото и за да намалите хормона на стреса, е препоръчително да избягвате сладките, мазните и твърде солени храни. Вместо това хапвайте млечни и пълнозърнести продукти, както и пресни плодове.

Областта, в която най-лесно качвате излишни килограми, може да е ясен признак за проблеми с хормоните. Вижте в галерията ни за какви хормонални проблеми свидетелстват основните типове женска фигура.

Типовете фигура са наименувани банан, кръг и круша, тъй като са доста подобни на символа, който ги описва. Всяка от тези фигури показва и къде на-лесно трупане излишни килограми.

Освен че трябва по-често да тренираме тази зона от тялото си, нужно е и да обърнем внимание на хормоните си, тъй като те може да са разбалансирани, а тялото ни да сигнализира за този проблем.

Проверете в галерията ни с кой хормон имате проблем според типа на напълняването си и как да се храните, за да отстраните проблема.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати