Симона на Глория отслабна ударно с тази диета (СНИМКИ)

Симона на Глория отслабна ударно с тази диета (СНИМКИ)
Снимка: fb

През последните месеци Симона Загорова показва убийствено тяло. Младата певица се е вталила ударно и уверено демонстрира прелести пред своите почитатели.

Според изданието Галерия талантливата наследница на Глория е успяла да се отърве от излишните килца именно с прословутия режим на майка си.

Диетата се казва 21/3 и от години се слави като много ефективна за бързо отслабване. Тя трае точно три седмици. Според запознати протича леко и помага за свалянето на близо 10 кг. Ето го и самият план:

Първа седмица

Ядат се различни видове зеленчуци. Позволени са и варени яйца, но не повече от 1 на ден. Месото също е позволено, но то не бива да е мазно. За предпочитане е заешкото или пилешкото месо. Приемат се много течности, като може и чай. Но не се използват никакви подсладители. Тези насоки се спазват шест дни, а на седмия се прави почивка. Тогава са разрешени всякакви изкушения, но не бива да се прекалява с тях, за да не се провали диетата.

Втора седмица

През следващите шест дни се похапват риба, морски дарове и зеленчуци. И тук важи правилото, че храната не бива да е мазна. Суши или риба на пара например са подходящ вариант. На седмия ден пак следва почивка от диетата и похапване на вкусотия по избор.

Трета седмица

Тя е най-тежката, защото са позволени само плодове и кисело мляко. В краен случай в някой от дните едно от храненията може да се замести и с таратор. Когато и шестият ден премине, е време за отпочиващ ден с нещо вкусно. След това диетата приключва и започваме да се връщаме към нормалното си хранене, като поетапно включваме различни продукти към менюто си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти