Приеми предизвикателството 100 по 100! Оформи идеалното дупе

1 от 5 Снимки
1. Ще подобрите метаболизма си и ще преборите запека.

Стегнатото и изваяно дупе е мечта за всяко момиче. То се постига не със заседнал начин на живот, а с усилени тренировки. Но не всяка жена има време, възможност и пари да ходи на фитнес редовно.

Дори и тогава обаче не бива да се отказва от идеята за сексапилни задни части. Има начин да се сдобиете с мечтаното дупенце, при това без диети, лишения и закупуване на специални уреди. Достатъчно е да приемете предизвикателството 100 по 100 и да се наслаждавате на новото си тяло.

В какво се състои това предизвикателство?

В продължение на 100 дни трябва да клякате по 100 пъти всеки ден. Когато и последният ден приключи, ще видите, че тялото ви се е преобразило.

Важно е да знаете, че в първите две седмици ще ви бъде доста трудно. Ако досега не сте спортували активно и сте прекарвали деня си основно в седнало положение, лесно ще се изтощавате още при първите няколко клякания.

Затова ви предлагаме, преди да започнете със същинското предизвикателство, да проведете един адаптиращ месец. През първия ден от него направете 10 клека, а с всеки изминал ден увеличавайте бройката, докато тялото ви привикне към натоварването. Ако ви е трудно да клякате по толкова много наведнъж, разделете общото количество и направете по няколко серии в рамките на деня.

Преди всяко активно клякане не забравяйте да загреете. Това е много важно, за да премине тренировката ви успешно и без излишни натоварвания.

За кого е подходящо това предизвикателство?

Най-голяма полза ще имат тези от вас, които са доволни от килограмите си, но просто искат да изваят седалището. Не сравнявайте предизвикателството с диета и не очаквайте, че ще отслабнете драстично след тези упражнения.

Преди да започнете с активните клекове е важно да сте напълно здрави. Ако имате проблеми с кръста или други смущения на опорно-двигателната система, не е желателно да се впускате в подобно предизвикателство.

Ако все пак сте готови да заложите на кляканията, за да оформите тялото си, бъдете сигурни, че това ще има много ползи за вас. В галерията ще откриете още предимства на този вид тренировка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати