Спортните занимания, с които няма да отслабнете

1 от 3 Снимки

1. Зумба


Зумбата е доста приятен спорт, ако търсите нещо, което да ви развесели и да ви разсее от обичайното ежедневие. Но некоординираните движения и подскоците наляво-надясно няма да ви помогнат да отслабнете. Ще се изпотите, ще се чувствате изтощени, но никоя от мускулните групи няма да е натоварена достатъчно, за да изгорите мазнини. Просто ще сте изразходили запаса от енергия.

Ключови фактори за оформяне на красива фигура са правилното хранене и редовните спорни занимания. Но има тренировки, които няма да са ви особено полезни, ако искате да се разделите с излишните килограми.

В галерията ни може да видите на какъв спорт не бива да се записвате, ако се стремите да отслабнете, защото независимо колко редовни сте, тези упражнения няма да изваят фигурата ви.

Ако искате да свалите излишните килограми, тренирайте във фитнеса, запишете се на танци или на групови тренировки като йога, пилатес и аеробика, но избягвайте заниманията в галерията ни.

Те могат да повдигнат настроението ви, да подобрят здравето ви, но няма да ви помогнат да се разделите с излишните килограми.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати