ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Жив корал е цветът на 2019-та година

Жив корал е цветът на 2019-та година

ХрисиХриси
Новак
31415
цвят жив корал
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всяка година има своя цвят, който се появява като вълна, заливаща дрехи, обувки, мебели, дори коси.. Е, дами, пригответе се да промените гардероба и визията си до неузнаваемост, защото цветът на 2019 се казва Жив корал.

Нежният коралов нюанс дава усещане за топлина, уют, промяна. Кара ни да се чувстваме дръзки, уверени в себе си, безгрижни и в същото време разумни. Той е символ на оптимизма, на желанието да се чуе точно нашият глас.

Кораловият цвят зарежда с позитивни емоции и потиска нуждата от социални мрежи и технологии. Той насърчава живеенето в реалния свят, който мнозина сякаш позабравиха. Той подкрепя радостта от малките неща и се стреми да ни ги показва. Той е доказателство, че един цвят може да промени целия мироглед на човек.

Този цвят е и препратка към подводния свят, към красивите морски обитатели и коралите, които съвсем незаслужено биват унищожавани от хората. Той е призив, послание, мисия.

Избирането на цвят, съпътстващ годината, е дълъг процес, анализиращ редица събития, влияния, проучвания във всеки аспект. Живият корал е избран заради световните политически кризи и застрашените коралови рифове. Цветът е с оранжева основа и златисти отблясъци, което го прави уникален, любим, предпочитан и вдъхновяващ.

аксесоари в цвят жив корал

Цветът на 2019 се избира от компания Pantone, която се занимава с производството на бои за редица индустрии, от строителната до козметичната. В избора си, тя се уповава на водещия интерес и предпочитания, както и на вече използваните нюанси в интериора и модата.

Живият корал е призив към живота, към радостта, към реалността. Той носи оптимизъм, от който почти всеки се нуждае. Той променя мисленето към позитивно. Освен че е изключително мек и приятен за окото, с тази своя скрита препратка, не е изключено да повлияе върху хората, карайки ги да се стремят към по-добро.

Така че, дами, тази година задължително си вземете нещо коралово, бъдете съпричастни с благородната мисия за опазване на кораловите рифове, бъдете модерни, бъдете и живи. Почуствайте истинския живот с всичките ми хубави и не толкова хубави страни. Помнете, че всичко отминава, просто трябва да го посрещнете с оптимистичен поглед, а защо не и с новата си коралова рокля?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати