Мъжките дрехи, с които ти също можеш да бъдеш стилна

Мъжки дрехи

Законодателите в модата отдавна са премахнали всички табута в мъжките дрехи и женските тоалети, и вече няма рязка граница между облеклата на двата пола. Без съмнение вярна е максимата, че е модно всичко, което стои добре, без да му търсим задължително място в мъжкия или женския гардероб.

Дамите, като по-свободомислещи по отношение на облеклото, по-рано са посегнали към мъжкия гардероб, за да изглеждат още по-елегантни. И не са сгрешили, защото няма нищо по-секси от жена в изискан тоалет, взет от мъжкия гардероб. Ще отбележим едни от най-елегантните мъжки дрехи за стилна женска визия.

Риза

Мъжка риза за стилна женска визия

Мъжката риза е едно удивително съчетание от удобство, практичност и стил. Без тази мъжка дреха днес не може да мине никоя жена, която държи да изглежда елегантно. Мъжката риза винаги се оказва идеалният избор, когато съчетаването на избраните дрехи се оказва невъзможно. Това е така, защото класическата риза се комбинира успешно с всичко останало. Подходяща е и за всякакви случаи. В делова среда, в непринудената атмосфера на свободното време или на вечерна среща, ризата ще представи дамата по най-добрия начин. Както в мъжкия гардероб, така и в дамския, тя е символ на стил.

Костюм

Костюмът придава стил на жените

Има жени, които носят мъжки дрехи по-добре, отколкото много мъже. Това прави особено ярко впечатление при типичния мъжки костюм. На един гениален дизайнер - Ив Сен Лоран му хрумва да предостави на жените възможността да бъдат несравнимо по-провокативни и стилни като им изработва от вълна и кадифе прочутия си смокинг - вечерна връхна женска дреха, наподобяваща мъжко сако. Облечен върху изкусителното женско тяло този модел предизвиква революция в модата. Самият дизайнер казва, че тази дреха е необходима за всяка жена, защото при нея не става въпрос за мода, а за стил. За разлика от модата, която идва и си отива, стилът остава.

Елегантната простота на този мъжки модел дреха остава актуален и днес. Всяка жена може да бъде стилна в смокинг и знае, че силуетът на тази дреха има безброй варианти. Класиката е черният цвят. Съвършенството във вида се постига от контраста между строгостта на линиите на костюма и фриволните женски извивки. Костюмите се носят еднакво успешно както с висок ток, така и с ниски обувки. Съчетани дори с маратонки на крака тези панталони не губят своя неповторим стил.

Вратовръзка

Вратовръзка за стилна визия

Този аксесоар е неделим от мъжкия гардероб и е запазена територия на силния пол. Малко са дамите, които дръзват да носят вратовръзка и тя все още е екзотика за дамския гардероб. Точно това обаче е силната черта на този символ на мъжкото облекло. Върху тялото на дамите вратовръзката вече не изглежда толкова строго и скучно, а по-скоро предизвикателно и закачливо. И задължително ефектно.

Към този списък могат да влязат още много типично мъжки дрехи за стилна женска визия - коженото яке, мъжкия дънки, по-смелите решения като тиранти и папийонки, кубинките и много други. Важното е да се знае, че стилът е този, без който модата не може да съществува.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати