Модните обувки на лято 2010

Модните обувки на лято 2010

Модната обувка за наближаващото лято ще бъде изцяло от естествени материали. Цветовата палитра на обувките за топлите месеци носи оригинални комбинации - от леки и спокойни пастелни тонове до ярки и луминесцентни.

Един от хитовете в обувната мода ще бъдат екзотичните тропически цветове. И нищо нищо странно в това. Това са обувки за пролетта и горещото лято, в които всички трябва да се радваме на разцъфващата природа около нас.

Ярък тюркоаз, сочна папая и праскова, пурпурен залез - това са най-модните тенденции за сезона. Но по последен писък с модата ще бъдете, ако към обувките ви в тези цветове са добавени сребърни и златни детайли.

Цветовете, избрани за модни за обувките през лятото на 2010 година, не влияят на избора на материалите, използвани за производството им.

Предпочитанията на световните дизайнери преобладават върху телешката кожа. Синтетичен велур и кадифе - също. Кожените модни обувки за лятото на 2010 г. трябва да са обработени по специален начин, който да осигурява комфорт при ходене и да не запотява.

Модните обувки на лято 2010

Самите обувки за лятото ще имат екзотични и тропически вид, който ще бъде постигнат чрез използване на материали, които имитират змийски или крокодилски кожи.

Комбинацията от различни материали в обувките също ще бъде много модерна. Но комбинация от твърде яркост и контраст може да бъде приета като лош вкус. Стилната комбинация ще бъде пастелни цветове и блестящи детайли.

Платформите на обувките ще са елегантни, високи и удобни. Коркови и дървени платформи, по-специално в комбинация с кожа, също ще са моден писък това лято. Да не забравяме и сандалите в гръцки стил, връзките от които увиват краката до коленете.

Напоследък дизайнерите налагат носенето на мокасини от жените. Те са меки и удобни обувки.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати