Стилни идеи за модерна пролетна визия

Обемните шалове са модерни и тази пролет

Пролетта е официално тук и е време да обновим гардероба си. Преди да пристъпим към подбиране на стилна пролетна визия, нека разясним кои са тенденциите в пролетната мода за 2019-та.

През този сезон на мода са дантелите, денимът и животинските принтове. Можете да заложите както на класическата леопардова щампа, така и дори на разцветките, напомнящи кравешка кожа. Последните намерите силен отзвук в маникюра тази година.

Изключително актуални цветове са розов корал, бяло и бебешко синьо. Като можете дори да комбинирате трите цвята в един и същи аутфит. Важно е обаче да не претрупвате визията си с излишни аксесоари и да заложите на по-изчистените модели.

По отношение на обувките тази пролет актуални са спортните маратонки с по-висока платформа, като се очертава те да изместят класическите кецове. Носенето на спортни обувки става все по-разчупено, затова и не бихте сгрешили, ако ги комбинирате с дънки и кожена дамска чанта.

Якетата също са част от една добре подбрана пролетна визия. Класически избори остават дънковото яке и коженото яке, които да комбинирате както с рокли, така и с дънки. Не забравяйте и за пролетния тренч, който да е до вас при официални събития.

А сега може да надникнете в галерията ни, където ви модерни идеи за пролетна визия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати