Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Стилни идеи за модерна пролетна визия

Стилни идеи за модерна пролетна визия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Обемните шалове са модерни и тази пролет

Пролетта е тук и е време да обновим гардероба си. Защото, както се случва често, от избора на дрехи зависи и нашето настроение. В никакъв случай не се спирайте на тъмни и мрачни дрехи през пролетта и лятото.

Пролетта е период на възраждане - сега е моментът да разчупим обстановката с ярки цветове и нежни палитри. Студените зимни дни са зад гърба ни. Бъдете в унисон с пролетните цветя и въведете в гардероба си живи багри. Поканете пролетта и във вашия дом!

Преди да пристъпим към подбиране на стилна пролетна визия, нека разясним кои са тенденциите в пролетната мода.

През този сезон на мода са дантелите, денимът и животинските принтове. Можете да заложите както на класическата леопардова щампа, така и дори на разцветките, напомнящи кравешка кожа. Последните намерите силен отзвук в маникюра тази година.

Изключително актуални цветове са розов корал, бяло и бебешко синьо. Като можете дори да комбинирате трите цвята в един и същи аутфит. Важно е обаче да не претрупвате визията си с излишни аксесоари и да заложите на по-изчистените модели.

По отношение на красивите обувки тази пролет актуални са спортните маратонки с по-висока платформа, като се очертава те да изместят класическите кецове. Носенето на спортни обувки става все по-разчупено, затова и не бихте сгрешили, ако ги комбинирате с дънки и кожена стилната дамска чанта.

Якетата също са част от една добре подбрана пролетна визия. Класически избори остават дънковото яке и коженото яке, които да комбинирате както с рокли, така и с дънки. Не забравяйте и за пролетния тренч, който да е до вас при официални събития.

А сега може да надникнете в галерията ни, където ви модерни идеи за пролетна визия. Надяваме се да ви харесат и да получите вдъхновение за своите пролетни визии. Не забравяйте, че когато подбирате тоалети, трябва да се водите не само по актуалните тенденции, но и от своя собствен вкус и стил. И не на последно място, подберете пролетни тоалети според своя начин на живот и това колко активни сте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати