Дънките - неизменният моден хит!

Носене на Дънки

Дънките винаги са на мода. Първоначално те са били носени само от каубоите и строителните работници. В днешни дни обаче с дънки се обличат не само децата, но и техните баби и дядовци.

Дънките се съчетават не само с маратонки, но с елегантен обувки и ботуши. Някои дизайнери украсяват своите творения с кристали Swarovski, а други проектирани панталони, чийто плат се разридва след няколко изпирания.

Повечето от нас дори живеят в дънките и те са неизменна част от живота ни. Не се страхувайте да експериментирате като носите шифон или коприна в комбинация с дънки. И нека дънките станат не просто дреха, а база, от която да създадете своя уникален образ и външен вид.

Дънки и тениска - добре. Но дънки в съчетание с яке с пухове и кожа изглежда просто невероятно. Когато носите дънки, можете дори да не се съобразявате с цветовите комбинации. Дънките са основата в облеклото ви, а останалото е въпрос на вкус и фантазия.

При избора на аксесоари за дънки, не забравяйте да обърнете внимание на коланите. Така те ще имат завършен вид. Абсолютно забранени от модните спецове са дънки без колан!

Дънки

Коланът към дънките е не само задължителен аксесоар, но може да изиграе ролята и на украшение, с което да освежи външния ви вид. Например с яркия си цвят - розов, жълт или оранжев.

Когато си купувате дънки, пробвайте три размера - обичайният тези преди и след него. Имайте предвид, че дрехите, произведени в Азия са малко по-малки, а в САЩ - малко по-големи от европейските.

Преди да платите дънките, се уверете, че ви стоят еднакво добре както отпред, така и отзад. Важно е при пробите да се уверите, че се чувствате добре с тези панталони и в седнало положение.

Много често купуваме дънки, които сякаш са "ушити за нас", но при сядане убиват и стягат. Ако дънките ви причиняват болка, по-добре не си харчете парите.

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати