Кои са модерните слънчеви очила през 2019 година

Модерни слънчеви очила през 2019 година

На пръв поглед слънчевите очила изглеждат съвсем практична част от нас – предпазват от слънчевите лъчи и са истинско спасение за хората с чувствителни очи. Подобен начин на мислене обаче трябва да бъде променен.

Защото слънчевите очила са аксесоар с огромно значение – те могат да направят всеки тоалет и визия завършени; за всяко лице има подходящи и неподходящи форми; и при тях има тенденции. През годините този аксесоар еволюира в стилни, леко ексцентрични форми, които комбинират нови детайли, стари класики и причудливи трендове.

На 27 юни пък се отбелязва денят на слънчевите очила, затова нека ви дадем насоки кои модели ще са най-актуални през настоящото лято.

През 2019 година има няколко актуални модела слънчеви очила. Кой да подберете? Избирате вие и разгледайте нашата галерия.

Правоъгълните очила са един от трендовете, които виждаме на модните подиуми този сезон. Те връщат модата от 90-те години – имат прав изчистен и минималистичен силует. Можете да ги комбинирате с всяка дреха за всеки повод. Можете да изберете очила с обли или с прави ъгли – всички те са актуални.

Ретро очилата са друг хит през 2019 година. Особено актуален е класическият модел Авиатор, но oversize. Той се предлага във всякакви цветове, като класическият цвят горчица за стъклата е особено актуален през наближаващия горещ сезон.

Прозрачните слънчеви очила са още един тренд. Макар и да изглежда леко непрактичен, истината е, че с качествени UV-филтри, и тези очила ще предпазят очите ви от вредното влияние на лъчите. Тук палитрата е разнообразна, а всичко зависи от въображението ви. Тенденцията е рамките и полупрозрачните стъкла да са в един цвят.

Ако обичате по-неутралните цветове в облеклото си, ярките очила ще бъдат акцент – можете да избирате между жълто, червено, коралово, синьо, розово. Можете да изглеждате и наистина стилни, ако изберете кафяво, бежово, горчица или графит.

Футуристичните очила са актуални за поредна година. Те идват във всякакви форми и цветови комбинации; могат да са огледални или прозрачни; рамките и стъклата могат да са контрастни. Какви ще изберете зависи от това колко сте смели в модата. Сравнено с миналата, през тази година очилата са по-големи и по-футуристични.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати