ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Кои са модерните слънчеви очила през 2019 година

Кои са модерните слънчеви очила през 2019 година

Модерни слънчеви очила през 2019 година

На пръв поглед слънчевите очила изглеждат съвсем практична част от нас – предпазват от слънчевите лъчи и са истинско спасение за хората с чувствителни очи. Подобен начин на мислене обаче трябва да бъде променен.

Защото слънчевите очила са аксесоар с огромно значение – те могат да направят всеки тоалет и визия завършени; за всяко лице има подходящи и неподходящи форми; и при тях има тенденции. През годините този аксесоар еволюира в стилни, леко ексцентрични форми, които комбинират нови детайли, стари класики и причудливи трендове.

На 27 юни пък се отбелязва денят на слънчевите очила, затова нека ви дадем насоки кои модели ще са най-актуални през настоящото лято.

През 2019 година има няколко актуални модела слънчеви очила. Кой да подберете? Избирате вие и разгледайте нашата галерия.

Правоъгълните очила са един от трендовете, които виждаме на модните подиуми този сезон. Те връщат модата от 90-те години – имат прав изчистен и минималистичен силует. Можете да ги комбинирате с всяка дреха за всеки повод. Можете да изберете очила с обли или с прави ъгли – всички те са актуални.

Ретро очилата са друг хит през 2019 година. Особено актуален е класическият модел Авиатор, но oversize. Той се предлага във всякакви цветове, като класическият цвят горчица за стъклата е особено актуален през наближаващия горещ сезон.

Прозрачните слънчеви очила са още един тренд. Макар и да изглежда леко непрактичен, истината е, че с качествени UV-филтри, и тези очила ще предпазят очите ви от вредното влияние на лъчите. Тук палитрата е разнообразна, а всичко зависи от въображението ви. Тенденцията е рамките и полупрозрачните стъкла да са в един цвят.

Ако обичате по-неутралните цветове в облеклото си, ярките очила ще бъдат акцент – можете да избирате между жълто, червено, коралово, синьо, розово. Можете да изглеждате и наистина стилни, ако изберете кафяво, бежово, горчица или графит.

Футуристичните очила са актуални за поредна година. Те идват във всякакви форми и цветови комбинации; могат да са огледални или прозрачни; рамките и стъклата могат да са контрастни. Какви ще изберете зависи от това колко сте смели в модата. Сравнено с миналата, през тази година очилата са по-големи и по-футуристични.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати