Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Кой е най-добрият модел на бански костюми

Кой е най-добрият модел на бански костюми

Ирина Шейк е на 33 години и вече спечели титлата Най-добрият модел на бански костюми в света. Така тя успя да задмине Алесандра Амброзио и Емили Ратайковски. Също така тя е един от най-известните и най-популярните топмодели в света. Родена е в Русия на 6 Януари 1986 година и има божествено тяло, страхотна кариера и невероятни очи.

През 2005 година тя напуска Русия и започва да работи в Европа. Голяма нейна мечта е да завладее и САЩ. През 2007 година тя се запознава с Изпълнителен Директор на известна модна компания, който отваря пътят и към модата.

Пролетта на 2010 година нашумялата красавица започва да излиза с Кристиано Роналдо. По всичко личи, че връзката им е сериозна. За съжаление обаче това не е съвсем така и през 2015 година тази връзка приключва.

След като приключва връзката си с Кристиано Роналдо, Ирина Шейк започва да излиза с известния холивудски актьор Брадли Купър. 33-годишната красавица има момиченце на 2 годинки и въпреки това успя да се изкачи на върха на класацията Кралица на банските костюми.

Класацията е дело на Bluebella- компания за бельо и бански костюми. Самата класация зависи от влиянието на звездите в социалните мрежи, а Ирина Шейк определено има такова. Тук от компанията споделят, че няма значение колко последователи имаш. За тях е важно колко хора са ангажирани с даден пост и какви точно са те - мъже или жени.

За съжаление, и тази връзка на модела също е неуспешна и преди няколко месеца двамата се разделиха. Седмиците след раздялата са доста трудни за нея. В момента все още уреждат родителските права върху дъщеричката си. Но въпреки това руската красавица не спира да работи и да участва в реклами и модни ревюта. Според английския таблоид Сън тя си докарва близо 60 000 паунда от реклами на бански костюми в Instagram.

На второ място след Шейк е поставена Алесандра Амбросио, която е на 38 години. Родом е от Бразилия. Има собствена марка халати за баня и събира по над 150 000 харесвания в социалната мрежа.

На трето място се нарежда Емили Ратайковски с 23, 3 милиона последователи в Instagram. Въпреки това повечето нейни последователи са мъже. Точно това е и причината да не се смята за толкова влиятелна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати