Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Меган Маркъл със своя модна линия! Ще прави стилно облекло за офиса

Меган Маркъл със своя модна линия! Ще прави стилно облекло за офиса

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38314334

Вече от много години насам е голям хит всяка известна личност по света да имат свой бранд дрехи. Ето че дойде ред и на Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл да пусне модна линия. Тя обяви пред британското издание на списание Вог, че колекцията ще бъде пусната на пазара по-късно тази година.

Меган Маркъл винаги е имала добър усет за стил, но светът започна да и обръща още повече внимание, когато тя започна да се появява на публични мероприятия с Принц Хари.

Нейната модна линия ще представлява стилно работно дамско облекло за офиса. Тя ще работи над нея в тясно сътрудничество с дизайнерката и нейна лична приятелка Миша Нону (Misha Nonoo), както и със известната модна марка Джигсоу (Jigsaw).

Към тях ще се включат още Джон Люис (John Lewis) и Маркс и Спенсър (Marks & Spencer). Освен това всички приходи от модната колекция ще бъдат за кампанията на Меган, която носи името Smart Works. Тази фондация помага на много безработни жени да се амбицират да започнат отново работа и да напомнят на всички, че жените са не само красиви. Жените са силни и стилни.

Фондацията също така ще обучава тези дами как да се обличат и представят добре на интервю за работа. С тях ще работят известни стилисти, които ще помогнат на всяка една от тях да изгради своя личен стил на обличане както за работа, така и за ежедневието.

Много други известни дизайнери също са пожелали да вземат участие в проекта. Херцогинята е все още в майчинство след раждането на сина си Арчи, но това не и пречи да се труди неуморно върху този проект.

Всъщност това съвсем не е първият опит на Херцогинята да се занимава с мода. Още докато беше актриса, когато игра в сериала Костюмари, който се снима в Торонто, тя също имаше своя модна линия.

И още по-любопитен е фактът, че досега Меган Маркъл никога не използвала услугите на личен стилист. Винаги сама е подбирала тоалетите си както в ежедневието, така и за официалните събития в кралския двор. Но въпреки това модните критици винаги са и давали високи оценки за подбора на тоалети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати