Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Стилни идеи за съчетаване на кожено яке

Стилни идеи за съчетаване на кожено яке

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207

Коженото яке е една от дрехите, която всяка жена трябва да има в гардероба си! Причината - то е винаги на мода, може да влезе в употреба всеки сезон и в почти всяка ситуация.

Нужно е да се сдобиете с качествено кожено яке и да оставите въображението си да работи. След това години наред ще се радвате на зашеметяващи визии без никакви усилия.

Комбинирането на коженото яке е просто и лесно. Можете спокойно да го съчетаете с дънки или стилен клин с туника. За вечерно събитие наметнете черно кожено яке върху рокля. Коженото яке с пола пък ще ви накара да изглеждате стилни, дръзки и секси.

Има много причини да изберете кожено яке. То се среща в толкова разновидности, че няма как да сбъркате. Без значение дали ще се спрете на кожено яке от естествена кожа, или пък такова от екокожа, тази дреха ще ви помогне да демонстрирате своя добър стил.

Ако сте почитателки на рока, ще си свърши работа кожено яке с катарами, капси или шипчета. Ако сте с по-консервативен вкус, заложете на изчистено кожено яке в черен или кафяв цвят. Кожено яке в червен цвят ще демонстрира вашата страстна натура и желанието ви да се отличавате от тълпата.

Така че намерете подходящото кожено яке за себе си и се възползвайте от всички възможности, които то предлага. А именно - вкус, респектираща визия, но и класа. Все причини, които ще ви накарат да инвестирате в подобна дреха.

Разполагате ли с кожено яке, възможностите пред вас са много! Достатъчно е добавите някой ефектен аксесоар и грим, за завършен стил.

А ако още не се ориентирате как да носите кожено яке, може да разгледате нашата галерия по-горе, където имаме за вас няколко практични предложения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати