ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Съвети за високи дами

Съвети за високи дами

Съвети за високи дами

Макар в наши дни мъжете донякъде да ни засенчват със своята суетност, е ясно, че тя продължава да си е наша типично женска черта. Суетим се около всичко и най-вече около външния си вид, който трябва да е безупречен. Когато става дума за грим, прически и облекло, това е лесно постижимо. Да не намесваме и хирургичните интервенции...

Но какво да правите, ако сте прекалено висока и буквално стърчите над другите? Включително и над мъжете. Дали има начини, поне визуално, да изглеждате по друг начин? Да, това е възможно чрез тези съвети за високи дами, които ще ви споделим.

1. Не ходете на обувки с токчета

Съвети за високи дами

Лоша присъда, особено като знаете, че те ви правят елегантна, но ако сте прекалено висока, искрено ви съветваме да избирате възможно най-ниските обувки. Както знаете, те пък са много удобни за ходене.

2. Разчупете гардероба си с повече цветове

Когато се обличате, винаги избирайте дрехи и обувки в различни цветове. Например зелена блуза, червен панталон и бели обувки. Дрехите за високи дами трябва да са разчупени.

3. Закупете си по-широки колани, които да носите когато сте с рокля

Съвети за високи дами

На първо място не избирайте прекалено дългите и вталени рокли, които допълнително ще ви издължат визуално. Избирайте по-светли и по-разкроени модели, върху които да сложите по-широк колан.

4. Наблегнете на хоризонталните черти

С тях отново се постига така желаната оптична измама. Те са добро решение за дрехи за високи жени. Избирайте блузи, ризи и панталони, които да имат хоризонтални райета и ще видите как изведнъж ще се почувствате по-ниска, наблюдавайки образа си пред огледалото.

4. Снабдете се с по-голяма чанта

Съвети за високи дами

Колкото по-голяма чантата носите със себе си, толкова по-ниска ще изглеждате. Не забравяйте обаче, че като е голяма чантата ви, това не означава, че трябва да разнасяте в нея цялата си покъщнина. Все пак висока или ниска, вие сте дама и не се полага да носите прекалено тежък товар!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати