Модните тенденции за есента на 2019 година

Есен 2019

Един бърз преглед показва, че кафявата кожа, заострените обувки и якетата овърсайз, както и неутралните цветове, но с опушен нюанс в грима ще господстват по модните подиуми, а после ще ги срещаме често на улицата. Ето и останалите новости в есенната мода за 2019 година!

Флорални мотиви в дрехите

Може да се каже, че този предпочитан мотив за пореден път ще бъде водещ в есенната мода. Ще го виждаме дълги и къси рокли от ефирни материи, с много къдрички и воланчета. Ако им се даде шанс, те ще разкрият прелестите на моделите. Роклите с дълъг ръкав с тъмна основа и ярки цветя в синьо, със семпли деколтета ще се забелязват все по-често. Те предлагат и по-смели решения, като комбиниране с боти, кубинки или кецове.

Кожи в кафяво

Кожата е актуална за студените дни, защото запазва топлината. Можем да потърсим по-разчупени варианти и вместо класическото черно кожено яке да изберем кафяво.

Каре в материите

Карето ще е модерно през 2019 година

Карето е класически десен, но сега ще го видим в по-модерен прочит. Под формата на комбинирани карирани принтове с различна големина и цвят ще го виждаме навсякъде. Панталони, сака, поли и рокли ще създадат едно великолепие от съчетания на този характерен и любим принт.

Костюми от кадифе

Скучният офис стил може да бъде разчупен. Нека кройката на служебния костюм остане в релсите на класиката, но материята да бъде кадифе. Не само, че изглежда по-модерно и по-различно, но е и по-елегантна, защото кадифето създава усещане на лукс.

Якета овърсайз

Обикновено якето се избира като се търси да бъде топло и да подчертава фигурата. Новите тенденции за 2019-та дават предпочитание на свободните модели връхни дрехи с големи обеми.

Чанти

Мода в чантите

Малките дамски чанти в различни свежи цветове господстват през лятото, защото засилват чувството за свобода на движенията. Предпочитани са, макар че трудно се събират задължителните вещи за една дама. През есента се завръщат удобните големи чанти, тип торба. Кожени, побират много багаж, със свободна форма - едва ли има нещо по-удобно и практично от тях.

Обувки

Модните експерти твърдят, че за този сезон трябва да се подбере поне един чифт обувки с остър връх. Удобните маратонки и ниски обувки продължават да събират фенове и винаги ще бъдат актуални, но елегантният тренд се постига само с обувката с остър връх и висок ток.

Колани

Фигурата тип пясъчен часовник, в която се откроява тънка талия, винаги е била моден блян за дамската аудитория, а и не само за нея. За да бъде подчертана, може да се използва широк колан, пристегнат в талията, над сакото или тренч.

Модерен грим

Есенен грим

Страхотните матови червени устни в по-тъмните и студени тонове ще бъдат модерни през есен 2019. Малиновите нюанси ще отстъпят на виненочервените цветове, а блясъкът за устни вече ще бъде изместен от матов финал.

Ружът, който беше подценяван доскоро, отново връща челните си позиции в макиажа. Новият моден грим представлява чисто, почти минималистично лице, с едва забележим грим върху устните и очите, но пък със свежи румени бузки. Това ще бъде основен тренд през годината.

Гримирането на очите се очертава особено интересно. Може да се опише най-кратко като среща между минало и бъдеще - графически грим, който носи ретро полъхът на втората половина на миналия век и освен това изглежда футуристично.

Вечерният грим задължително е опушен, но в неутрални цветове. Предимно матов, сатенените отблясъци по него ще се забелязват на някои места, но без да правят фрапиращо впечатление.

Косата през есента на 2019 година

Есенни прически 2019

Цветовите решения, които ще бъдат актуални през тази есен, са тези, които са вдъхновени от природата. Червеното във всякакви нюанси ще бъде абсолютен хит - меки, топли цветове наподобяващи добре узрял ароматен плод.

Класическото русо няма да излезе от мода, но ще добие платинен отблясък. Кафявото с шоколадов вид ще изкушава любителите на този цвят и през есента.

Прическите с дълга коса, сресана на път по средата, отново ще преобладават в дамските предпочитания, както и сресаните с път на една страна.

Ниските и ултра високите опашки ще се носят и през този сезон.

Меките вълни в косите, които са предпочитани от доста дами, трябва да бъдат добре подредени, а не хвърчащи безразборно на всички страни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати