С какво ще ни изненада модата през зимата на 2019 година?

Зимна мода 2019

Модните законодатели вече представиха новите тенденции за зима 2019. Тя не се отличава с нови революционни предложения, но все пак дизайнерите никога не са пропускали да включат съвсем нов стил или цвят и да го превърнат в акцент на сезона.

Тази зима не прави изключение от това правило. Наред с харесваните и превърнали се в хит модни импулси ще видим и някои новости. Да ги проследим в дрехите, цветовете, аксесоарите и грим.

След неоновите нюанси на изминалата година, тази ще гледаме нещо ново. През зимата на 2019 година цикламеният цвят ще ни се представи в целия си блясък. Роклите, полите и пуловерите ще бъдат обагрени в дръзка циклама.

Топлите връхни дрехи ще бъдат и в унисон с модните тенденции, ако са решени в графитено сиво или в блед светлосин нюанс, който ще се прокрадне отново в гардероба. Условието е дължината да бъде до или под коляното.

Цветът камел ще бъде основен акцент за връхни дрехи. Зимното палто в този нюанс ще очарова с топлотата на цвета, напомнящ за топлината на огъня в камината.

Червеното ще е модерно през зимата

Блузите в стил боди, които се наложиха през отиващата си година, ще се запазят и за зимните месеци. Те имат своите плюсове - очертават добре талията и топлят.

Едрите плетки не само пазят от студа, но и красят гардероба с интересни модели. Къси, овърсайз, с широка яка - всеки може да избере според вкуса си и да се наслади на комфортна и модерна дреха.

При аксесоарите ще господстват по-грубите на вид предложения. Едри гердани или тип вериги, в жълто или сребърно ще се виждат все по-често като избор за накит. Те ще оформят интересна комбинация с плетените пуловери или вълнените рокли.

Персонално изработените фиби идват на смяна след перлените. Лични послания, име, закачливи фрази ще украсяват дамската коса, но кралица на аксесоарите ще бъде диадемата. Всички цветове и материи ще са модерни. Важното е украшението да бъде масивно и да се вижда добре.

Змийският принт ще се запази като водеща тенденция и в зимните обувки. Змийски ботуши е доста смело, но пък сигурно ще бъде интересно предложение за зимната мода през 2019.

В чантите на мода идва една скучна иначе форма - квадрат. Ако в геометрията е символ на праволинейност и е безинтересна, в чантите със сигурност ще впечатлява. Особено в различни цветови нюанси.

Модерни зимни дрехи за 2019

През тази зима червеният цвят се завръща смело в червилото. Студената гама ще доминира напълно. Тя ще бъде съчетана с опушен грим, основно за вечерни събития в студени нюанси и сенки в матово.

Стремежът през зимната мода е да се създаде илюзията за свежа кожа и естествен вид и затова блясъкът в студени нюанси е по-добро решение от златистия.

В цвета на косата червеното и рижавото ще са това, което ще обрамчва най-често лицето. Русият тон ще е по-студен и платинен. Минималният обем на прибраната коса ще бъде най-удачното решение, когато не се носи шапка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати