Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»С какво да носим зимни ботуши

С какво да носим зимни ботуши

Ботуши с пола

Когато времето е студено, искаме да носим удобни и топли дрехи. По тази причина освен шал, ръкавици и яке, от зимния гардероб не трябва да липсват и чифт ботуши. Те не само ще осигурят необходимия топлинен комфорт. Зимните обувки са важни, защото предпазват краката ни от злополуки, когато не можем да предвидим капризите на времето.

Така че, независимо дали имат класически или модерен дизайн, или са с токчета или равни, зимните ботуши са задължителни за студения сезон. Плюс това те изглеждат страхотно в много рокли комбинации, така че носете ги уверено! Ако страдате от липсва на вдъхновение, ви предлагаме няколко предложения как да съчетаете зимните ботуши във вашите тоалети. 

Ето как да носите зимни ботуши!

1. Ботуши с пола

Съчетаването на ботуши с пола е класика в жанра. Един къс вариант би придал много сексапил на вашата визия. Но нека не забравяме, че е зима, така че внимавайте с размера на полата. От друга страна, права кола до под коляното би ви свършила чудесна работа. Може да заложите на класическа дреха в черен цвят, която обаче задължително да комбинирате с топъл пуловер или жилетка. Не забравяйте и за дебелия чорапогащник, който ще предпази краката ви от студа.

2. Ботуши с кожен панталон

И този сезон кожата продължава да е изключително актуална. Независимо дали сте избрали панталон от естествена кожа или пък имитация, няма да сбъркате, съчетавайки го с ботуши. Това ще направи стайлинга ви бунтарски, но и сексапилен. Ще сте като рок звезда.

3. Ботуши с черно облекло

Изцяло черно облекло е подходящо за много поводи. Като се има предвид, че черното е елегантен цвят, няма как да не стои добре с ботуши. Можете да носите любимите си боти с чифт дънки и пуловер и ще имате небрежна градска визия.

4. Ботуши с гащеризон

И този сезон гащеризоните остават на мода. Съчетайте ги с ботуши на тънък ток или пък такива с по-дебела платформа. Ще изглеждате стилни и женствени.

5. Ботуши с прилепнали дънки

Ако търсите по-каубойска визия, сложете прилепнали дънки и ги пъхнете във високи ботуши. По-този начин ще подчертаете извивките на тялото си и ще привлечете вниманието на противоположния пол.

За още идеи за съчетаване на ботуши разгледайте галерията горе!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати