Модни правила, които не трябва никога да прекрачваш

Модни правила, които не трябва никога да прекрачваш

Всяка жена обича да се облича красиво и стилно, но понякога дамите допускат грешки в стила си, като така достигат до едно единствено нещо - да не изглеждат женствено и ефектно.

Важно е да се съобразявате и с вашите лични външни качества, а не сляпо да следвате модните тенденции.

Кои са основните грешки в стила?

1. Неправилно подбрана цветова палитра

Изключително важно е да обръщате внимание на цветовата гама на вашите тоалети. Правилно подбраните оттенъци на вашето облекло могат да добавят стилна нотка във всеки един тоалет, както и да разкрият вашите предимства на фигурата. Така например, ако имате по-пищни форми, тогава не залагайте никога на светлите вертикални райета, тъй като те ще добавят повече обем.

Модни правила, които не трябва никога да прекрачваш

2. Грешки при избора на фасон

Колкото и да е красива една рокля, тя може да не отива на вашата фигура. Преди избора на дрехите ви, трябва да се замислите за това, какви фасони ви приличат и разкриват красотата на силуета ви. Ако раменете ви са по-широки, тогава не избирайте фасони, при които акцентът е на горната част.

3. Сляпо следване на модните тенденции

Това че даден модел е актуален този сезон, не означава автоматично, че ще ви отива и ще разкрива достойнствата на фигурата ви. Не трябва да сте роби на модата, а да избирате само тези актуални трендове, които отиват на силуета ви и разкриват само достойнствата на фигурата ви, скривайки малките недостатъци.

4. Нарушение на баланса

Смесването на стиловете днес е много актуално - дръзки съчетани на цветове, модели и принтове. Трябва обаче да сте особено внимателни, за да не прекалите и образът ви да се превърне в едно цветно петно и пълен кич. Ако искате все пак да експериментирате и да опитате нещо ново и дръзко, то тук главното правилно е да не се престараете.

5. Облекло, което не отива на възрастта ви

Модни правила, които не трябва никога да прекрачваш

Колкото и да е красива фигурата ви, това не значи че не бива да се съобразявате с годините си, когато избирате вашите модни находки. Така например, ако сте на възраст 40+, тогава не е добре да обличате много къси мини поли или да залагате на много откровените дрехи като цяло. Прекалено ярките дръзки цветни съчетания също не са добре идея.

Спазвайки тези лесни и прости модни правила, винаги ще сте стилни и красиви. Експериментирайте, но винаги се съобразявайте с вашата фигура и това, какво ви отива на вас, а не сляпо да следвате модните тенденции. Само така ще изглеждате винаги като звезда от кориците на списанията.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати