Най-удобните дрехи за бременни

Дрехи за бременни

Всяка бременна жена стига до момента, в който нарастващото ѝ коремче и в повечето случаи покачващи се килограми, налагат подмяната на гардероба и закупуването на по-удобни и удобни дрехи за бременни.

Повечето жени се втурват към специализираните магазините, предлагащи облекло за бременни. Истината обаче е, че това е индустрия, от която се печели добре и цените на този вид стоки са доста високи, имайки се предвид, че се носят само за няколко месеца, след което се захвърлят в гардероба. Затова не се подлъгвайте и не бързайте да харчите стотици левове за дрехи, които после ще се чудите какво да правите.

Заложете най-много на два-три чифта дънки за бременни, които в горната си част са направени така, че да стоят свободно и удобно на понаедрялото коремче.

Останалите дрехи спокойно бихте могли да си намерите в стандартните магазини на достъпни цени, просто си купете по-голям размер – тениски, блузи, пуловери.

В първите месеци от бременността, почти няма да забележите промяна в тялото си, затова ще можете да носите дрехите, които имате и сте обличали преди това. Не ви е нужно специално облекло за бременни.

Рокля за бременни

С напредване на бременността, идеално решение за комфорт и в същото време приятна визия, е клин в съчетание с туника. Изберете такъв с по-свободен ластик, за да не ви стяга. Относно туниката, сами преценете дали предпочитате по-прилепнала или по-широка.

Ако се спрете на втория вариант, бихте могли да поставите тънко коланче под гърдите си, което ще подчертае нежно коремчето ви и в същото време ще ви придаде елегантност и стил. Да сте бременна, не означава, че трябва да се обличате в чували. Въпреки понаедрелите ви форми, пак бихте могли да изглеждате женствено.

Роклите са друг красив и удобен вариант, особено за лятото са за предпочитане - леки, комфортни, цветни и ефирни, задължително се снабдете с няколко.

Ако бременността ви протича през по-студените месеци, можете да продължите да носите палтата и якетата, които имате, но разкопчани. За да не ви е студено, просто си сложете дебел шал, който да прикрива и топли бременното коремче.

Бременна жена

Бъдете внимателни към материите на дрехите. Най-добре избирайте естествени като памук и лен. Също така купувайте дрехи с ликра, които са по-еластични и разтегливи, за да не ви стягат и да се разширяват спрямо настъпващите промени в тялото ви.

По време на бременността гърдите нарастват значително и стават особено чувствителни на допир, затова ще имате нужда от по-удобен сутиен - безшевен е най-добрият вариант.

Ако си падате по обувките с високи токчета, ще се наложи да забравите за тях. Те са неудобни и неподходящи, тъй като голяма част от бременните се оплакват от подуване на краката при бременност. Пазарът предлага голяма разнообразие от равни и в същото време красиви и елегантни обувки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати