Съвети за изгодно пазаруване в магазин за втора употреба

Магазин за дрехи втора употреба

Въпреки че мнозина гледат снизходително към магазините за дрехи втора употреба, тези, които са пазарували от секънд хенд, знаят, че там могат да се открият страхотни модни находки на ниски цени.

Но за да разберете как да спестите пари и време, ще ви трябват някои съвети за изгодно пазаруване в магазин за втора употреба.

Ето какво е добре да знаете, когато посетите такъв търговски обект!

1. Набележете си магазин, който ви и е най - удобен и разберете дните му за зареждане на нови дрехи втора ръка. Тогава е най-голям шансът да попаднете на невероятна дрешка от марков произход.

Пазаруване

2. Създайте си списък от какво имате нужда. Гащи, бельо, чорапи и обувки обаче не трябва да присъстват. Това са неща, които трябва да бъдат купени нови. Само за няколко лева бихте могли да си закупите вечерна рокля, вместо да пилеете луди пари за нея. Движете се по своя списък, но разбира се, не пренебрегвайте и останалите неща, с които бихте могли да се сдобиете.

3. Определете си бюджет и се старайте да не излизате извън тази граница. 20 - 30 лв. биха били предостатъчни за подобен тип магазини.

4. Възможно е да има дефекти и петна по дрехите, именно поради това ги огледайте много добре, преди да ги закупите.

6. И разбира се, не на последно място, въоръжете се с търпение и време. Прегледайте всеки щанд и вземете това, което ви харесва. Но бъдете сигурни, че е по ваш размер. Защото в противен случай трябва да го преправяте.

Хубави дрехи втора употреба

Ще останете изненадани колко изгодно е да се пазарува от магазини за дрехи втора ръка и с какви модни находки бихте могли да подновите гардероба си.

Разбира се, четете етикетите, за да се запознаете с материята на дрехата, винаги пробвайте и не купувайте нещо заради марката, та дори да става въпрос за 2 лв. Ако дрехата не ви отива, няма смисъл да ги давате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати