Провокативни дрехи, заради които изглеждаш евтино

Провокативни дрехи, заради които изглеждаш евтино

Всяка една жена си мечтае да изглежда приказно като от кориците на модните списания: красиво, ефектно, елегантно и женствено. И това е напълно естествено желание, но за съжаление нежния пол често допуска много фрапантни грешки в своя гардероб, залагайки на различни дрехи, които не изглеждат добре.

В старанието си да привлечете вниманието на мъжете, вие допускате някои грешки, които не само че не подчертават достойнствата на фигурата ви, но и наблягат на лошите.

Ето кои са провокативни дрехи, заради които изглеждате евтино и които трябва да махнете от гардероба си.

1. Пайети и други блестящи елементи

Веднага искаме да подчертаем, че трябва да оставите тези декоративни елементи за вашия вечерен тоалет, но не и в ежедневието. На дневна светлина всичко това изглежда не само евтино, но и глупаво. Ако искате да изглеждате наистина красиво и стилно, тогава е време да се разделите с подобни дрехи, ако имате такива.

2. Облекло от много стари колекции

Неподходящо облекло

Понякога е трудно да се разделите със старите вещи, особено ако те имат символично значение. Това обаче трябва да се случи, тъй като само след един сезон те вече няма да са актуални. Ако нямате достатъчно финанси, тогава е по-добре да залагате на класическите вещи и цветове.

3. Бели обувки на много висок ток

Запомнете златното правило, че тези обувки на висок ток са само за сватбени церемонии. Много по-добре е да заложите на кецове, маратонки или обувки на среден ток в ежедневието ви, защото тези изглеждат ефектно само със сватбената рокля. Ако все пак искате да добавите нещо такова в образа си, тогава е по-добре да заложите на кремавите варианти с нежен и тънък ток.

4. Намачкани и неизгладени дрехи

Не е важно, колко струват дрехите ви, ако те винаги са неподдържани. Замислете се и сами - как може един тоалет да изглежда ефектно и скъпо, ако обувките ви са изцапани с кал, дрехите ви са винаги намачкани и редовно някой конец стърчи от тях. Тези дрехи ви карат да изглеждате евтино, независимо, че са много скъпи. Затова винаги следете за дрехите си и ходете чисти, изгладени и спретнати.

5. Прекалено разголени дрехи

Дрехи, заради които изглеждаш евтино

Една истинска жена никога не би си позволила да облече прекалено провокативни дрехи, които в един миг ще направят образа евтин и вулгарен. Именно затова е важно да сте внимателни какво избирате. Ако заложите на блузка с по-голямо деколте, то трябва да е единствената част от тялото на показ. В никакъв случай не залагайте на късите шорти, тъй като те са най-прекия начин да развалите образа си.

6. Ако се вижда долното ви бельо

Ако си мислите, че стърчащите презрамки на сутиена са нещо пикантно и съблазнително, тогава много грешите. Това прави вида ви нелеп и безвкусен. В това число можем да добавим и прекалено прозрачните блузки, под които се вижда бельото ви и отдалече дори не се разбира, че сте облечени. Днес избора на дамско бельо е наистина огромен, така че лесно ще намерите подходящо за дрехите, които сте избрали.

7. Неправилно избраните високи чорапи и чорапогащи

Отделяйте достатъчно време на тона и цвета на чорапогащниците. В никакъв случай не обличайте чорапогащниците или високите чорапи с леопардов или някакъв животински принт. Подобен избор веднага ще направи образа ви евтин и непривлекателен. Едноцветните също могат да развалят аутфита ви, ако например изберете черен чорапогащник в комбинация с кафяви обувки или със светла рокля.

8. Високи неудобни обувки

Евтин аутфит

Токчетата са символ на женствеността и елегантността, но само ако са ви удобни и можете да ходите с тях леко и ефектно. Ако обаче сте жертвате комфорта си, само защото те са красиви, но не и удобни обувки, тогава бъдете сигурни, че след няколко минути ще ходите наистина смешно и може да станете обект на подигравки.

9. Евтини бижута

Веднага искаме да кажем, че ние не ви казваме да пазарувате само от скъпите маркови брандове, а имаме предвид различните бижута, чиято изработка крещи евтино. Обикновено това са пластмасовите бижута. Съгласни сме, че има и различни ефектни предложения от този материал, но все пак бъдете много внимателни тъй като границата е много тънка между евтините бижута и ефектните украшения.

10. Безформени чанти

Към дрехите за евтина визия спадат и безформените чанти. Те са и неудобни за носене. В тях винаги е сложно да намерите това, което търсите и изглеждат някак скучно. По-добре заложете на твърдите форми, които винаги изглеждат много по-богато и елегантно.

Старайте се да подхождате внимателно към избора на всеки един детайл в гардероба си, защото дори и невзрачният на пръв поглед детайл може да развали аутфита ви, ако не се съчетава с облеклото ви. Развивайте модната си интуиция и експериментирайте смело, създавайки ефектни, женствени и елегантни визии всеки ден!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати