Трикини - новият моден тренд в банските за това лято

Трикини

Маските по време на пандемията от коронавирус се превърнаха в задължителния аксесоар за всички хора. В редица държави по света, включително и в България, носенето на предпазна маска за лице бе задължително на открити и закрити обществени места. С облекчаването на ограничителните мерки, падна и задължителното използване на този аксесоар на открито, но носенето му в закрити помещения, като градски транспорт и магазини, остана задължително.

Тук няма да коментираме ефективни или не са те в борбата с коронавируса, а по-скоро тяхната модна стойност. Поради опасенията от неизвестните икономически последици, загубата на работа и съответно на доходи, хората свиха разходите си до минимум. Но единственото нещо, от което не можаха да се лишат по време на тази пандемия е маската.

Световноизвестни дизайнери като Долче и Габана, Гучи и Ралф Лорън започнаха да шият маски в настоящата ситуация.

И за да са в крак с модата, много хора започнаха да съчетават шарките на маските с дрехите, които носят. И тъй като лятото вече чука на вратата ни, макар и в условията на пандемия, е време да се замислим за модата на плажа.

По-находчиви предприемачи – включително шивачи и търговци – измислиха трикините и определено това ще е тенденцията това лято. Става дума за бански за жени от три части – долнище, горнище и предпазна маска, която е изработена от специална бързосъхнеща материя.

Моден тренд

Дизайнери по целия свят започнаха да разработват бански трикини. Дизайнерката Тициана Скарамуцо шие и продава дрехи в собствен бутик. Тя, като всички нас е започнала да търси начини да адаптира бизнеса си към настоящата ситуация. И започнала да шие маски, тъй като търсенето на дрехи рязко намаляло. С наличните материали, Тициана изработила защитни маски, които в началото използвала само тя, семейството и приятелите ѝ.

След като публикувала свои снимки с изработените от нея продукти, последователите ѝ я подтикнали кум идеята да създаде бански от три части.

В онлайн магазина ѝ пише:

Надяваме се, че скоро ще можем да ходим нормално на плаж, но дотогава може да се възползвате от нашите трикини.

Цената на банските костюми са около 60 евро, а маската - още 10 евро отгоре. А интересът към трикините в плажната мода е огромен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати