Кои ще са най-актуалните дрехи през есен 2020

Кои ще са най-актуалните дрехи през есен 2020

Освен че по-алтернативните облекла вече се считат модерни, главната тенденция тази година е към удобството. Всички неудобни, прилепнали, покриващи тялото дрехи вече са изключително остарели. Много от вас ще се зарадват, че тази есен не е изключение и удобството отново е от първа важност. Да, можете дори да носите домашните си дрехи и стига да добавите подходящи аксесоари, ще сте в крак с модата!

Ето ги най-актуалните дрехи през есен 2020!

Широки офисни панталони

Често предпочитани в миналото, обикновените офисни панталони загубиха актуалността си за известно време, но ето че отново се завръщат. Промяната е голяма и работещите в офис дори ще я оценят, защото широките офисни панталони не само са по-модерни, а и по-удобни от прилепналите. Те се съчетават по същия начин, както и обикновените офисни панталони, с единствената разлика, че е желателно и сакото ви да е по-широко, ако изберете да ги носите с такова.

Широки дънки

Същото важи и за тесните дънки. Много години наред сме избирали тесни и прилепнали дънки, но що се отнася до дрехите през есен 2020 - те са изключително демоде! На тяхно място идват широките по целия крак дънки. Цветът не е от значение, но най-модерния все пак е светлосин. Те също вървят с почти всичко.

Ризи под пуловери

Риза под пуловер през есен 2020

Просто пуловер често е бил най-лесният избор за студеното време, а и винаги е бил малко или много модерен. Но не и тази есен! Тази есен обикновеният пуловер е антитренд, особено ако е прилягащ размер. Ако искате да сте в крак с модата, изберете по-голям размер или така наречения оувърсайз пуловер, и го носете с риза с яка отдолу. Най-типичният трендов вид е с бяла риза, но цветови варианти са допустими. Ако пък ви е твърде топло с риза под пуловера, тогава може да намерите само яка на риза, продаваща се отделно като аксесоар.

Плетени жилетки без ръкав

Много нашумял тренд са плетените жилетки без ръкав. Тези, които се интересуват от мода, най-вероятно са чакали времето да захладнее, за да си сложат широките дънки и белите ризи с плетени жилетки без ръкав отгоре. Това е едно от най-модерните облекла за есен 2020. Не забравяйте да сложите яката на ризата върху жилетката!

Уголемен размер кожени якета

Както всички останали в списъка, и този тренд също се отнася за свободната и отпусната дреха. Уголеменият размер или оувърсайз кожено яке е доста нашумяло и е едно от най-горещите връхни дрехи тази есен. Не става въпрос само за типичния вид кожени якета, а за всякакви – дълги, с пух по яката, с каиши и други украшения.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати