Есен 2020: Ето кои обувки ще са модерни!

Модерни обувки есен 2020

Малко са нещата, които могат да се сравнят, с радостта на жена, купила нов чифт обувки. Какви ще бъдат модерните обувки есен-зима 2020-2021? На какви модели трябва да обърнете специално внимание при подготовката за новия сезон? Нека да поговорим за всичко по ред!

1. Ретро маратонки

Сякаш носталгични за 80-те, дизайнерите възкресиха маратонките, напомнящи за онова време. От ниски маратонки за бягане до перфорирани кецове с цветни блокове, всичко се предлагат.

2. Заострен връх

Обувките и ботушите с остри носове все още са най-модерните обувки за сезона. Това твърдят дизайнерите.

3. Гумени ботуши

Есен 2020: Ето кои обувки ще са модерни!

От Ню Йорк до Париж, на всички модни подиуми, дизайнерите демонстрираха гумени ботуши и всички възможни вариации по тази тема.

4. Платформа

Ботушите и ботушите на масивна платформа ще ви помогнат да застанете здраво на краката си и да защитите обувките си от вредните условия през зимата. Можете спокойно да се разхождате из локвите в такива модерни есенни обувки и ботуши.

5. Обувките на пепеляшка

За разлика от войнишките ботуши и ботушите на платформа, дизайнерите са направили обувките и сандали на висок ток много женствени и оригинални. Ще ги видите в колекция мода есен 2020.

6. Ярки цветове

Дизайнерите предлагат да се борим с есенната депресия и зимната депресия с помощта на ярки ботуши. И тук не става въпрос само за някои земни цветове или дълбоки нюанси на скъпоценни камъни - на мода е ултраярка палитра - от жълто и червено до светло зелено и лилаво.

7. Лачена кожа

Есен 2020: Ето кои обувки ще са модерни!

Ентусиазмът на дизайнерите за латекс и винил се отразява в колекциите есенни обувки - лъскави модели от лак, показани на световния моден подиум, обещават да бъдат хитът на сезона

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати