Да изберем модерни ботуши тази зима!

Модерни ботуши за зима 2020

Обувките са най-често фетиш за жените според проучванията. Елегантният крак е мечта за всяка жена и създаването на подобна визия е трудно без изискана обувка. Същата роля изпълняват ботушите през студените месеци. Затова те са не просто обувка, защитаваща от студа, но и атрибут, създаващ усещане за модерност, изисканост, разкош.

Модата на ботушите се развива бързо и те стават все по-дръзки, все по-шик и по-желани. Модата на ботушките за зимата на 2020- 2021 година създава веднага асоциации за топлина и елегантност.

Ето кои модели ще оглавяват дамските предпочитания през този сезон.

Ботуши с дължина на чорап над коляното

Ботуш-чорап над коляното е едновременно предизвикателство за традиционните вкусове и секси хрумване. Затова е любим модел на дизайнерите. Той очертава извивките по дамския крак и изглежда много примамливо. За съжаление това предложение е подходящо само за слаби и добре оформени крака, защото изтъква както предимствата, така и недостатъците. Освен това са подходящи основно за поли, рокли или къси панталони и не стават за студен зимен ден.

Цветни ботуши

Лачени ботуши

На модния подиум през тази година цветният ботуш беше хит. Доминиращ е тъмно червеният цвят. Червеното е секси, особено на краката и лесно се комбинира с цвета на облеклото.

Доста добре се приема и едно смело хрумване - флорален мотив на ботуша или даже бродерия. Недостатък е, че съчетанието с тоалета се постига трудно и стои добре с малко дрехи от гардероба. Ако обаче се постигне желаната хармония ефектът е смайващ.

Ботуши с квадратен връх

На теория изглежда не само нетипично, но и предполага некрасиво излъчване. На практиката тези модерни ботуши през 2020 са много елегантни. Освен това са удобни и са находчиво предложение за дами с широко стъпало, на които красивите остри върхове не вървят. Токът на ботушките с квадратен връх обикновено е нисък и широк и това ги прави много удобни. Така че тук не става въпрос само за мода, но и практичност.

Велурени или лачени ботуши

Велурени ботуши

Дилемата между велура и лака сякаш е вечна. Тези предложения са добра алтернатива на класическата кожа. Мекият велур е сдържано елегантен и удобен. Лакът носи екстравагантен дух и излъчва увереност, ако е намерена мярката и подходящата дреха за него.

Ботуши с широк и набран чорап

Това предложение не е ново. Откритие е на модата от 90-те години на миналия век и сега носи ретро полъх. Клинът и дънките се съчетават перфектно с такива ботушки, а общото излъчване е на небрежна елегантност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати