Злато или сребро се носи през 2021 година?

Злато или сребро се носи през 2021

Макар почти всички модни тенденции за 2021 г да стигнаха до нас под формата на "онлайн ревюта" поради Ковид пандемията и свързаното с нея социално дистанциране, това съвсем не означава, че не трябва да сме в крак с модата. Не само по отношение на облеклото ни, но и по отношение на всички аксесоари, имащи връзка с него.

В следните редове ще обърнем по-конкретно внимание на това какви са модните тенденции при бижутата за 2021 г. Защото, за разлика от 2020 г, която беше високосна година и когато се очакваше от нас да носим не златни, а сребърни бижута, 2021 г. се показва като по-свободомислеща в това отношение.

По принцип правилното е, че през високосна година се носи сребро, а през година, която не е високосна - злато. Но нека видим какво се носи през 2021 година?

Както казахме в първите редове на статията, няма никакво значение дали ще носите сребърни или златни бижута. Ако изключим, че не страдате от някаква алергия към среброто (има доста хора, които страдат от подобна), през 2021 г. можете да носите както сребро, така и злато.

Среброто и златото са модерни през 2021

Все пак, независимо от какъв материал ще са направени украшенията ви, е добре да сте запознати с това кой вид бижута ще са най-актуални през 2021 г., за да сте в крак с модните тенденции.

Очаква се най-големият хит за 2021 г. да са верижките. Дали ще са сребристи, златисти или пък вплетени една в друга халки от бяло и жълто злато, макар и в началото на годината, този вид бижута вече започват да се налагат като модна тенденция. Предлагат се както под формата на колиета, така и като гривни и обеци. А защо не и пръстени?

На мода през 2021 г отново си остават и перлите, а както добре знаем те пасват много добре както на златни, така и на сребърни бижута. При наличие на достатъчно средства, могат да бъдат съчетани с диамант, а при липса на такива можете да замените диаманта с цирконий - камък, който доста добре имитира диаманта.

Сребро

Да не забравяме и винтидж стила при бижутата, които рядко слизат от сцената на модния подиум. За любителите на среброто е добра новина фактът, че не е необходимо да се занимават с почистването на самите бижута. Колкото по-винтидж (от потъмняло сребро) изглеждат те, толкова по-добре!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати