Модерни цветове, които всеки ще носи през лято 2021

Модерни цветове, които всеки ще носи през лято 2021

Дори навън все още да прехвърча сняг и да имате усещането, че лятото е много далеч, е винаги добре да сте един ход пред останалите. Като вероятно за всяка жена на първо място в това отношение е собственият ѝ гардероб. Това е причината тук да ви разкрием кои ще са най-модерните цветове за лято 2021 г., върху които дизайнерите акцентират.

Кехлибарено

Кехлибареният цвят е подходящ както за ежедневното облекло, така и за официалното. В зависимост от повода, можете да го съчетаете или с по-ярки и дръзки цветове, или с по-меки тонове. Въпрос на лични предпочитания. Той е сред модерните цветове за лято 2021.

Графит

Можете лесно да си представите какво е цвят графит, както и да се досетите, че той е предвиден за строгото офис облекло. В момента е хит сред повечето дизайнери, които препоръчват да разнообразите строгият метален цвят с по-нежни тонове, като споменатото меренге е много удачен вариант.

Цвят меренге

Меренге

Сигурно се досещате, че меренгето е цветът на онзи въздушен кулинарен шедьовър, познат ни като целувки. Защото, за разлика от класическото искрящо бяло, което обичайно властва на модните подиуми, меренгето е по-завоалиран и деликатен цвят, напомнящ освен целувки и сирене крема. То е подходящо на всякакъв тип кожа, но определено би изглеждало по-ефектно върху такава със слънчев загар.

Шоколадово

В случай че вече ви е писнало от официалните черни рокли, то тогава заложете на рокля в шоколадов цвят. И не само. Защото шоколадовото е много подходящо и за ежедневието, независимо дали е съчетано с набиващи се на очи ефектни бижута или с такива, които са по-нежни и скромни. Особено добре към шоколадовия цвят биха си паснали кожените аксесоари.

Тъмно синьо

Тъмносиньо

Класическото синьо отново ще е на мода, като е добре да наблягате на индигото и на денима. Съчетавайте го със светли цветове, най-добре деликатни и кремообразни.

Розово и цвят праскова

Розовият цвят гарантирано ще е на мода това лято. Можете да комбинирате различни негови нюанси в един тоалет, като особено подходяща е комбинацията от тъмно розов панталон и топ в нежно розов цвят. Подобно съчетание важи и за прасковения цвят.

Керемидено червено и бордо

Червено и бордо

Дори да обичате ярко червеният цвят, това лято е по-добре да го замените с бордо или с керемидено. Добре дори да се снабдите със стилна дамска чанта в подобен цвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати