На Нова година бялото е задължително за Скорпиона

На Нова година бялото е задължително за Скорпиона

В навечерието на годината на Белия Метален Заек в дрехите трябва да присъства възможно най-много бял цвят, за да ви донесе тя късмет и благоденствие.

В дрехите и аксесоарите може да присъстват метални и сребристи елементи. Избягвайте златни накити, защото те са любими на Тигъра, чиято година изтича.

Освен основните бял и сребрист цвят използвайте в облеклото си нюанси на синьото, черното, светлосиньото, кафявото и оранжевото. Ако спрете избора си върху черна рокля, допълнете я с аксесоар в бяло или сребристо.

Всеки знак трябва да се облече по определен начин, за да привлече късмета към себе си. Така например Овните трябва да се ориентират към искрящо белите цветове, а аксесоарите може да са оранжеви или лилави.

На Нова година бялото е задължително за Скорпиона

За Телците ще е подходящо да посрещнат Новата година също с бели дрехи, като за тях се препоръчват също така всички възможни нюанси на синия цвят.

Близнаците ще изглеждат перфектно със зелени дрехи, но за тях ще е подходящо също така нещо в червено, но в никакъв случай не трябва да се съчетават.

Раците е добре да се ориентират към лилавите и сините нюанси. Светлосиният цвят се препоръчва и на Лъвовете, макар те винаги да са привлечени от оранжевото и златистото.

Девите и Везните могат да избират между червено, зелено и светлосиньо, както и да комбинират тези нюанси но така, че да не са в рязък контраст един с друг.

Скорпионите задължително трябва да облекат нещо бяло или ако това е невъзможно, да избягват пъстрите детайли, както и златисти. Блестящите метални аксесоари са точно за тях.

Стрелците също трябва да се ориентират към светлосиньото – тези нюанси, заедно с бялото, ще са особено популярни в годината на Заека. Козирозите си струва да се облекат в зелено, за да привлекат късмета към себе си.

Водолеите ще са атрактивни в оранжево и жълто, а Рибите – в жълто и в снежнобяло.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати