ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Пухкавите аксесоари са на мода

Пухкавите аксесоари са на мода

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Пухкава шапка

През този сезон са актуални дрехите и аксесоарите от остествен косъм и от такива, които наподобяват естествените. Не е необходимо да си купите скъпо норково палто, за да изглеждате ефектно.

Пухкавите маншети на якетата, палтата и дори на саката са много модерни тази зима. С тях всяка връхна дреха придобива съвсем нов, необикновен и ефектен вид.

Роклите изглеждат напълно завършени в съчетание с пухкава яка, а ако допълните пуловера си с ефектна яка в подходящ цвят, ще изглеждате много оригинално.

Ботушите и ботите с пухкаво допълнение също са много модерни, а всяка пола ще изглежда перфектно, ако в долния си край е украсена с пухкав завършек.

Пухкавите наушници също са отново на мода, особено такива в ярки весели цветове, които да нарушат тъмните тонове, избирани от хората през зимата за връхни дрехи.

Плетиво

Моден детайл през този сезон са уютните меки жилетки от изкуствен или естествен косъм. Грубите жилетки и елечета изглеждат много добре, защото придават крехкост и женственост.

Полите, направени изцяло от косъм, са за екстравагантните дами, които искат да са ултрамодерни. В съчетание с елече от естествен косъм и пухкави ботуши те ще са истинска атракция.

Шаловете от естествен косъм също са много актуални. Модерни са както тесните къси шалчета, наподобяващи яки, така и дългите шалове, които се увиват няколко пъти около врата.

Ръкавиците са с кант от косъм и изглеждат много добре в съчетание с рокля с къси ръкави. В студените дни можете да излезете навън с маншон от естествен косъм, и ще изглеждате модерни и в същото време романтични.

Въобще като цяло плетивото е царят тази зима. Подберете пухкави пуловери, блузони, топове във всевъзможни кройки, които отиват на фигурата ви, за да сте в крак с модните тенденции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest