Коженият шал актуален за зима 2011

Коженият шал актуален за зима 2011

Пухените шаловете от „облечена“ кожа ще определят модната линия за зимния сезон на 2011 – та година.

За да бъдете в крак с тенденциите можете да подберете обемни шалове, както и плетени такива. Те могат да бъдат нестандартни и шармантни. Този сезон доминират естетвените бежови, както и наситените черни и сиви нюанси. Лайфстайл специалисите напомнят още, че актуални за този сезон са шаловете със скандинавски десен, както и тези с класически тигрови и леопардови шарки.

Освен като допълнение към зимните палта и якета, шаловете могат да се носят като красив аксесоар към блузи, рокли или костюми. Те ще придадат изтъчнен и по-артистичен вид на всяка ваша дреха.

Коженият шал актуален за зима 2011

Относно начинът на носене – загърнете шията си няколко пъти с избрания от вас шал, така че да създадете пищно разливане на плата по гърдите ви. Демоде остават шаловете, връзвани под брадичката и висящи надолу. За предпочитане са по-свобния тип носене на зимен шал, това ще ви придаде по-фееричен и в същото време стилен вид.

Хубавото е, че при всички комбинации дългите шалове стоят наистина красиво и определят хармонично линията ви.

Ако пък не сте почитателка на обемните плетени или кожени шалове, а предпочитате деликатните малки аксесоари за шията ви, и за вас има добра новина. Модните експерти коментират, че в момента е изключително актуална т.нар. „шал яка“ – заметнат на една страна фин шал, закрепен с красива брошка или друго бижу. Шал яката допълва перфектно какато ежедневните блузи и рокли, така и по-официалните ви дрехи. Обикновено изработени от коприна, тези нежни или дръзки шалове ще придадат неповторим вид на линията на костюма ви. Този стил е подходящ по-скоро за дамите от бизнес средите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати