ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Чантата издава жената

Чантата издава жената

Дамска чанта плик

Чантата на жената, както и начинът, по който я носи, говорят много за характера ѝ. Практичните големи чанти са предпочитани от дейните енергични жени с широк кръг от интереси и уникална работоспособност.

Ако дамската чанта има много отделения и джобчета, това означава, че собственичката ѝ трудно може да бъде хваната неподготвена в каквато и да е ситуация.

Малката чантичка е показател за това, че собственичката ѝ е донякъде инфантилна. Миниатюрната чантичка, миниатюрният телефон, микроскопичното портмоненце, кукленска чантичка за козметика...

Но не трябва да се пренебрегва фактът, че жената с малка чантичка носи със себе си само най-необходимото. Това говори за умение за прецизиране и внимание към детайлите.

Дамска чанта за рамо

Изящната, не особено голяма чанта говори за това, че дамата е изтънчена. А ако е в синхрон с костюма и обувките, това е верен показател за стремеж към съвършенство.

Такива дами умело използват красотата си за постигане на успех във всички сфери на живота. Те знаят собствената си цена и обичат опасните игри. Какво друго издава чантата за характера на жената?

Класическата чанта със среден размер избират волевите целеустремени натури. Такива жени знаят какво искат от живота и се стремят да не се отклонят от целта си.

Дори когато изпитват силни чувства, разумът им побеждава емоциите им. Ярка на цвят чанта с необикновена форма си купуват екстравагантни дами, които искат на всяка цена да изпъкват сред тълпата.

Такива жени обикновено са романтични, сантиментални и дори безпомощни. Ако дамата е с раница, това говори, че тя вечно търси приключения и е готова да рискува.

Синя дамска чанта

Ако жената носи чанта в отпусната си ръка, без да я слага през рамо, това говори за стремеж за пълен контрол на собствения си живот. Такава дама избягва необмислените решения, цени своето и чуждото време.

Често обаче жените, които носят чантата си по този начин, са уморени и изтощени емоционално. Ако чантата виси в сгъната в лакътя рака, това издава желание за постоянно кокетиране.

Чантата през рамо е знак за стабилност и предпазливост. Колкото по-силно е притиснат лакътят към тялото, толкова по-неуверена в себе си е дамата. Чантата е притисната към гърдите – това е висша степен на емоционална стабилност и затвореност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
жена
жена
12.01.2014 20:10
Абе кой измисля такива простотии не мога да разбера. Всяка нормална жена има най-малко 10 чанти, различни като форма, цвят и големина. Чантите си носим според тоалета/обувките и случая, даже и според сезона. Е как според глупавата статия ще ме "издаде" всяка различна чанта. Моите са 24 броя.
2
0