Мода в бельото през 2011

Мода в бельото през 2011

Корсети, колани и чорапи с ръб отзад са модерни през тази година. Бельото на 2011 е изискано и развихрящо сексуалните фантазии. Черният цвят си остава класика.

На мода са комбинезоните, които са супер секси, а нощниците с дължина до глезените и по-дълги са като коктейлни рокли. Модерни са нощничките и в червено, украсени с пискюли.

Пеньоарите също са на мода, като актуалните цветове са червено, пурпурно, лилаво и черно. Ръкавите са широки като на кимоно, а материята е сатен или коприна.

Ако искате да покажете, че сте сексуално освободена, изберете бельо със съчетание на черно и червено. Актуални за сезона са украсите от пискюли, шнурчета и всевъзможни висящи аксесоари.

Мода в бельото през 2011

Ретро-коланът за чорапи във формата на поличка с къдрички и набор изглежда кокетно и е мечта за всеки мъж. Прозрачното бельо беше на мода през миналата година, но сега прозрачността се комбинира с едри райета и кокетни панделки.

Горната част на чашката на сутиените е във формата на листенца на цвете. Напълно прозрачните бикини, които не оставят нищо на въображението, са хитът на годината.

Светлосиньо, почти бяло, съчетано с черна дантела, е един от модните писъци на 2011 година. Актуалното за сезона цикламено се съчетава с тъмнолилаво.

Бельото в цвят шампанско, обточено с черна дантела, е за страстни жени, които знаят какво искат. Това бельо перфектно се съчетава със секси черни чорапи с жартиери и колан.

Сатенените панделки и къдричките, които присъстват не само в сутиените, но и в бикините, са в контраст с основния цвят на бельото. Основният цвят е светъл, а допълненията – черни.

Бялото бельо, което символизира невинност, се отличава с грация и изящество. То е гладко, с минимално количество украси, но е с прозрачни детайли, което му придава дива сексуалност.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати