Мода в аксесоарите през 2011

Мода в аксесоарите през 2011

Тъмните очила отдавна са класика в жанра. В комплект с копринена кърпа и ярко червило те създават един от най-популярните варианти на женския стил – елегантна сексуалност.

През тази година тъмните очила са с форма на пеперуда или на котешко око. Съвременната пластмаса е предпочитаният материал, но са на мода и очилата без рамки.

Особено актуални са тъмните очила, които напомнята за седемдесетте години – кръгли и големи. През тази година наред с черните рамки са на мода червените и лилавите.

Тоталният хит на 2011 година е малката чантичка на колана, която прилича на мъжките чанти, модерни през деветдесетте години. Женският вариант на чантичката изглежда доста по-елегантно.

Мода в аксесоарите през 2011

Тя е украсена с пискюли и най-модерният цвят е червеникаво-кафявият. Тази чанта може да се носи с колан в същия нюанс. Черните чантички са за по-официални случаи и освен че са ефектни, са и удобни.

Обикновените чанти през рамо са истинска феерия от ярки цветове. Небесно синьо, ярко червено, тревисто зелено, лимоново жълто са актуалните нюанси за лятото.

Обемните чанти отново са на мода и са идеални за пикник и плаж. Модерни са принтовете във формата на едри цветя, украсени със златни аксесоари и бродерии.

Шапката с голяма периферия е необходима за пролетта и лятото, за да се почувствате модерни. Цветът и формата нямат значение, само е необходимо шапката да е огромна.

Сред нещата, които трябва да имате, за да сте модерни през тази година, са боа от пера в черни или пастелни цветове, колан-корсет в тъмен цвят, за да се съчетава с бяла риза, и много едри бижута.

Масивни златни гривни и едър сребърен часовник се съчетават идеално върху една китка. Пръстите са украсени с едри пръстени, а обеците са толкова дълги, че закриват деколтето.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати