Плажна мода през 2011

Плажна мода през 2011

През тази година плажната мода е особено либерална – мини роклички и макси тоалети, просторни блузи и впити тениски, дълги туники и парео, къси полички и огромни, метящи пясъка, поли.

Един от хитовете на сезона е максимално къса рокля, която прилича на блуза, с дълъг широк ръкав, или просто широка блуза, която се облича върху банския.

Що се отнася до рисунките, на първа линия са геометричните принтове и етно-рисунките. Актуални са мини-роклите, които изглеждат така, все едно са ушите от разноцветна кърпа.

Плажните шалвари са една от запазените марки на лято 2011. Най-интересни са прозрачните шалвари или тези с мрежест ефект.

Плажна мода през 2011

Дългите просторни плажни рокли прикриват всички недостатъци на фигурата и изглеждат перфектно. Ако искате да изглеждате съблазнително, изберете прозрачна материя.

Туниките с ярки геометрични принтове, които напомнят пъстри ленти, са хитът на лятото. Съчетание от черно, розово, светлозелено, синьо и червено е перфектно за плажната туника.

Белите нежни рокли и сукмани, панталони и къси панталонки с елементи на нежна бродерия също са актуални през лятото на плажа. Можете също да избирате между нюансите на бежовото и розовото.

Но мода са розовите рози, едрите бяло-розови карета, съчетанието между ярко розово и свежо зелено, коланът на талията, за да я подчертаете, плетените обувки на висока платформа, шарените кърпи за глава.

Най-модерните плажни чанти са огромни торби с дръжки и плетени чанти-кошници. Хит на плажната мода това лято е плетената шапка с огромна периферия, която изцяло скрива лицето.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати