С какво да съчетаваме белите дрехи през летния сезон?

С какво да съчетаваме белите дрехи през летния сезон?

За поредна година белият цвят и неговите нюанси ще доминират в модната линия за сезон лято 2011. Традиционно този цвят придава невинна елегантност и дискретен сексапил. Най-стилни и елегантни ще бъдат дамите, които съчетават бялото с дрехи и аксесоари от други цветове.

За това просто на вид начинание е необходим по-специален подход. Като цяло бялото се съчетава лесно с другите цветове, но ако искате да сте наистина забележителна, трябва да спазвате няколко основни правила.

Първото основно правило е, че белят цвят, за разлика от черния, придава повече обем и пълнота на тялото. Ето защо трябва да се внимава с неговото прилагане в ежедневието от по-пухкавите жени. Белите дрехи ще стоят перфектно върху частите от тялото, които най-много харесвате. Например, ако се годеете с бюста си, можете да акцентирате върху него, слагайки бял топ, блуза, наметало или жилетка, която разбира се да има подходящо деколте.

С какво да съчетаваме белите дрехи през летния сезон?

Въпреки, че белият цвят се комбинира с абсолютно всичко е добре да знаете, че съчетанието между светли дрехи и дървени или златисти аксесоари е изключително подходящо.

За този сезон ще бъде много подходящо, ако съчетаете белите дрехи с актуалните за модната година нежно розово, ярко оранжево, морско синьо, загадъчно лилаво, светло сиво и шоколадово.

От значение е също и впечатлението, което хората, носещи бели дрехи, оставят сред околните. Често забравяме, че белият свят символизира чистота, непорочност, прозрачност и светлина. Този цвят се асоциира с усещането за хармония и баланс.

Модните специалисти дори препоръчват бели дрехи да се носят особено в случаите, когато ни предстои дълъг път, тъй като именно той спомага да се редуцира стреса и тялото и мозъка бързо да привикнат към новите условия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати