Класическите дрехи са винаги актуални

Класически Дрехи

Ако знаете какви дрехи ви подхождат, това може само да бъде във ваша полза. Стилът ви е по-важен от всяка визитка и определя в най-силна степен впечатлението, което оставяте у хората.

Модните тенденции идват и отминават. Това обаче не е повод да следвате тълпата. По-важно е дори да се отличавате от нея със собствен стил на обличане.

Вашият собствен стил трябва е проява на вашата уникалност и да ви отличава. Много жени смятат, че за да бъдат "модерни", трябва само да следват модните тенденции. Това е по-скоро начин на мислене, присъщ на момичетата в тийнейджърска възраст, който не отчита, че модерно не винаги означава красиво.

Да имате ваш собствен стил, въпреки тенденциите, е смело. Понякога се налага да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови цветове, модели и тъкани. Но никога не е правилно да носите нещо, което не харесвате, защото просто е на мода.

По-евтиният вариант е да купувате по-класически дрехи, които и в бъдеще ще може да комбинирате с някое от модерните за сезона облекла.

Чанти

Когато оценявате собствените си предпочитания, помислете също какви цветове, кройки, тъкани и шарки предпочитате. Не пропускайте и предпочитанията си за цвета на косата и прическата, цвета на лака за нокти, грима.

Разпознаването на вашия собствен стил се крие в искрения отговор на въпроса какво харесвате. Тук не може да има грешен отговор.

Аксесоарите също са важна индикация за вашия собствен стил. Големи чанти ли харесвате или малки, тип портмоне? Малки диамантени обици или големи дизайнерски? Модерни бижута или ръчно изработени?

Личният стил се крие най-вече в детайлите и нищо няма да ви направи толкова отличаваща се, колкото това, да носите нещата, които харесвате, с увереност и удоволствие.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати