Модерните дамски часовници през 2011

Модерните дамски часовници през 2011

През лятото на 2011 са модерни ръчни часовници с големи циферблати. Часовникът вече се избира в цвят, който се съчетава удачно с тоалета.

Скъпият часовник се купува, за да се подчертае положението в обществото. Часовниците от благородни метали със скъпоценни камъни са любими на бизнесдамите, но през лятото на тази година те трябва да са и необикновени.

Модерният часовник е за стилната модерна жена, която иска да допълни образа си със скъп и необикновен часовник, който отразява нейната индивиуалност и оригиналност.

Фантазията на дизайнерите е толкова обширна, че часовникът заменя гривна, колие и пръстен. Модата на дамските часовници се сменя както модата на обувките и дрехите.

Модерните дамски часовници през 2011

Големият корпус на часовника отличава тази година този аксесоар, който по големина превъзхожда много мъжки модели. Констрастът с нежната дамска ръка е в полза на нежните създания.

През тази година са модерни часовниците от титан, керамика, карбон, каучук, както и златните, които ще са модерни и актуални винаги. Металните модели са подходящи за офиса и за парти.

Оригинално е съчетанието на стомана с диаманти, което е разкошно допълнение към вечерния тоалет. Розовото злато е актуално за часовници през това лято.

Модерни са ярките тропически нюанси – фуксия, наситено лилаво, лайм, в съчетание с кристали. Друго актуално съчетание е златно с черно, както и чисто бяло в съчетание с прозрачни камъни.

Универсалното черно си остава популярно, но нежната изработка на черните модели им придава романтика и нежност. Розовото е актуално за часовниците, като тази година са модерни двуцветните циферблати.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати