ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Жълтото ще е модният цвят на есента

Жълтото ще е модният цвят на есента

Жълтото е модерният есенен цвят

Жълтото е сред модните есенни цветове. Жълтият цвят е особено харесван, заради озарението и чувството на приповдигнатост, което носи.

Жълтото тази есен не е в много яркия си, наситено лимонов нюанс, а е леко приглушено с капка охра или шепа пясък. При всички положения е чудесен цвят за всеки сив есенен ден.

Той дори би могъл да бъде пренесен и върху булчинските тоалети. През сватбения есенен сезон булчинските рокли са в разнообразни цветове. Цветните булчински рокли внасят разнообразие и женственост в сватбения ден.

Ако сте почитателки на нетрадиционното и оригинално облекло, то може да останете верни на себе си дори и на сватбения си ден, като си изберете сватбена рокля в нетрадиционен цвят. Бъдете смели и ярки младоженки в рокля от ярко жълто.

Жълтото прекрасно се връзва със синьото на дънките. Дънкова пола с жълта риза или тънък пуловер ще е актуална комбинация.

Жилетка в жълто

Класика с официално звучене е черен панталон с жълта блуза, съчетани с жълти обувки, бижу, шал в косите – елегантно и идеално и за сутрин и за вечер.

Жълтото е идеален цвят, за да се чувствате в приповдигнато настроение и добре. Ако искате да ви върви – облечете се или си сложете нещо жълто!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати