Препи - стилът на богатите колежанки

Препи - стилът на богатите колежанки

Препи е наименованието на стила, който е характерен за богатите колежанки и студентки. Всяка млада дама може да изглежда изискана и стилна благодарение на този стил.

Самата дума препи идва от съкратения вариант на “preparatory” – английската дума за предварително. В северната част на САЩ с това понятие се наричат престижни колежи, които готвят учениците си за постъпване в елитни университети.

Това понятие обаче включва и много други признаци, които имат отношение към студентите в тези учебни заведения. Начинът на говорене и обличане са тези, които рязко отличава богатите младежи от висшето общество.

Препи като стил подразбира задължителна спретнатост, удобство и голяма доза шик. Днес той се предпочита най-вече от млади хора, които искат да изглеждат по-зрели.

Този стил на обличане е характерен и за млади специалисти, току-що завършили елитни учебни заведения. Препи предполага скъпи дрехи и обувки.

Много световноизвестни модни брандове са посветили голяма част от моделите си точно на стила препи. Но дори да не сте с дреха от световноизвестен дизайнер, можете да изглеждате препи.

Стилът на богатите колежани е класически екип в някои видове спорт като голф, тенис, лакрос и хокей на трева. Това се дължи на факта, че тези спортове дълго време са били само за избрани.

Дрехите в този стил са далече от екстравагантното и от яркото, предпочитаните цветове са умерените, а кройките са семпли. Най-важното е как носите дрехите си, това оформя вашия стил.

Момичето, което носи тоалети в стил препи, не се появява дори пред приятелите си с дънки с ниска талия, с обувки с обелени токчета или изскачащи встрани от блузата презрамки на сутиена.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати