ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Красива походка с токчета

Красива походка с токчета

Красива походка с токчета

Високите токчета карат краката да изглеждат по-дълги и по-стройни и придават женственост и сексапил на жената. Но едно е да стоите на токчета, а съвсем друго – да ходите.

Много често могат да се видят момичета, които вървят, сякаш всеки момент ще паднат – това се дължи най-вече на неумението и липсата на опит с високи обувки.

Важен фактор за красивата походка на токчета е физическата готовност на краката към ходенето на високи обувки.

Задължително е да подсилите мускулите на прасеца, които помагат да се удържа тежестта на тялото при ходене на високи токчета.

Красива походка с токчета

Посещавайте редовно фитнес залата и отделяйте достатъчно внимание на мускулите на прасеца. Ако нямате време за фитнес, опитайте се да преминавате големи разстояния пеша с удобни обувки.

Следващ фактор е правилното поставяне на ходилото. Много жени при ходене на високи токчета слагат крака изцяло върху стъпалото. В резултат на което се получава неестетична походка с леко подгънати колене.

Естествено, ако се опирате върху цялото си стъпало, ще сте по-устойчиви, но по-разумно е за тази цел да използвате дебел ток или най-добре – платформа.

Крачката на висок ток започва от петата и след това плавно преминава към пръстите на крака. Не поставяйте никога ходилото си с пръстите навътре, за да си осигурите по-добра устойчивост.

Отстрани ще изглеждате като мечка. Елегантното ходене на високи токчета предполага пръстите на краката да бъдат насочени навън при ходене.

Ако нямате опит в ходенето на високи токчета, опитайте първо с обувки на платформи, с тях по-лесно ще преминете към високите тънки токчета, подходящи за изискани тоалети.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати