Мъжките аксесоари

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k192493
Мъжките аксесоари
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.50 лв.
Виж ››

Мъжките аксесоари стават все по-популярни и без тях стилът на един модерен мъж е направо немислим. За разлика от женските аксесоари, мъжките са доста по-сдържани.

Модерни са мъжките гривни от бял злато, сребро и платина. Много стилно изглеждат гривните с етно-мотиви. Колкото е по-едра ръката на мъжа, толкова по-масивна трябва да е гривната.

Пръстените винаги са били стилен аксесоар на елегантния мъж. Ръцете на мъжа, който украсява пръстите си с пръстени, трябва да са добре поддържани.

В момента са хит пръстените с камъни, които трябва да се съчетават с часовника или гривната. Гривната от сребро се съчетава добре със сребърен пръстен, а черната каишка на часовника изглежда добре в съчетание с антрацит върху пръстена.

Мъжкият пръстен не трябва да е много едър, а камъкът не трябва да е прекалено ярък и натрапчив – все пак пръстенът на мъжа е предназначен за него, а не за околните.

Въпреки че поради редица причини има общо предубеждения към мъжете с масивна верижка на шията, елегантната верижка създава впечатление за изисканост.

Верижката трябва да е доста тънка, почти невидима. Хит са медальоните с формата на кръстове, а един от най-стилните мъжки варианти е когато кръстът прилича на меч.

Модерни са медальоните, които имитират зъбите на хищни животни, както и черепи и брадви.

Мъжките обеци са спорен аксесоар. Въпреки това, ако са подбрани правилно, те придават стил и индивидуалност на мъжа. Правилно подбраните обеци не развалят мъжествения облик на представителите на силния пол.

Мъжете с кръгло лице трябва да се ориентират към малки обеци – миниатгюрно камъче, което проблясва в ухото им, а мъжете с остри черти на лицето – към халките от благороден метал.

Класически мъжки аксесоар си остават часовникът, ръкавелите, иглата за вратовръзка, а също така и стилната запалка, която подчертава индивидуалността.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати