Актуални шалове за 2012

Актуални шалове за 2012

Шалът е не само практична вещ, особено през зимата, но и модерен и стилен аксесоар. През 2012 година шалът излиза на челно място сред аксесоарите.

През тази година шаловете не само допълват стила на обличане на дамата, но и привличат вниманието към нея. През тази година са модерни ярките цветове.

Актуални са скъпите материи, разкошните кройки, красивите допълнения към шаловете във вид на пискюли и украшения. Най-популярни в момента са шаловете на райета.

Актуални шалове за 2012

Актуални са и шаловете с етнически орнаменти. Модерни са все още шаловете в цвят фуксия, както и мандаринено оранжевите шалове, които стоплят погледа.

Райетата върху шала могат да бъдат както едноцветни и широки, така също тесни и разноцветни. Райетата са или в тоналността на основния цвят на шала, или контрастират на основата.

Що се отнася до връзването на шала, модерни са различни връзвания на шаловете, които акцентират както върху дрехата, така и върху самата дама. Най-важно е шалът да е в ярък цвят.

Модерно е да се прехвърли шалът през рамо, няколко пъти да се завърти около шията или да се преметнат двата края на шала върху гърдите, като единият край може да е по-къс.

Нови модни тенденции се забелязват по отношение на тънките копринени и шифонени шалове. Те се връзват на панделка около шията или с тях леко се покрива главата, без да се връзват стегнато.

През тази година са модерни шаловете, които са като цилиндър и се нахлузват върху шията. Те са плетени, а също така и изработени от естествен или изкуствен косъм и играят ролята на луксозна топла яка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати