Модерни аксесоари през 2012 година

Модерни аксесоари през 2012 година

Модерните аксесоари през 2012 година ще допълнят вашия неповторим и уникален стил. Модерни са едрите аксесоари. Обеците са дълги, гривните са широки, колиетата са дълги и многослойни.

Модерни са етническите колиета от дърво. Гривните впечатляват със съчетание на ярки цветове – розово, синьо, яркооранжево, зелено. Допустимо е да се украси с едри мъниста облеклото.

През пролетта и лятото излизат на мода разнообразни по големина и вид шапки. Модерни са както шапките с голяма периферия, така и миниатюрните шапчици.

Те допълват стила на елегантната дама. През 2012 година шаловете са най-големият хит. Те се украсяват с ефектни брошки. На мода са все още дългите ръкавици.

През зимата и пролетта ще са актуални ръкавиците със средна дължина. Дългите над лакътя ръкавици не само са ефектен елемент на зимното облекло, но при успешно съчетание на цветовете играят ролята на аксесоар.

Дългите кожени ръкавици се съчетават с рокля в стил 50-те години на миналия век, която е подходяща за романтични дами. Модерни са ръкавици, които са много тесни.

За ръкавиците през 2012 година са модерни цветовете на горчицата, а също така класическият черен цвят, както и теракотовият. Хит са ръкавиците, украсени с пера и камъни.

Дългите спортни ръкавици са с ярки цветове, модерни са и ръкавиците без пръсти. Те са актуални за пуловери с къс ръкав.

Не по-малко актуални са стилните колани. Те се носят върху палта, кожуси, сака и якета. През 2012 година са модерни широките колани-корсети и тънките колани.

Модерно е да се носи колан с коктейлна рокля. Актуални са както неутралните цветове, така и ярките – жълто, синьо, оранжево и наситено прасковено.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати