ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»С какво се носи дънкова пола

С какво се носи дънкова пола

Дънкова Пола

Дънковата пола може с право да бъде наречена една от най-важните вещи в гардероба на всяка жена. Тя е практична и винаги е модерна.

Дънковата права пола се съчетава идеално с дрехи от най-различни стилове. Късите дънкови поли изглеждат великолепно, когато ги носят жени със спортна фигура.

Дългата дънкова пола помага да се скрият някои недостатъци на фигурата. Дънковите поли винаги са актуални, затова дизайнерите винаги ги включват в колекциите си.

Дънковата пола може да се превърне в произведение на изкуството с помощта на допълнителни платки, лъскави камъни, пайети и бродерия.

Модерни са дънковите поли, украсени с кристали Сваровски. Удължената пола, която е тясна по цялата си дължина, се съчетава както със сака и ризи, така и със спортни блузи.

Правите, дълги до коленете дънкови поли са добра основа за обличане в офиса. Те се превръщат в част от младежки костюм, ако се съчетаят с подходящо по цвят сако.

Без сако дънковата пола от този тип се съчетава добре с различни видове строги ризи и блузи, а може да се създаде друг образ, ако я съчетаете с удължена жилетка.

Късата дънкова пола се съчетава само с модерни блузи. Тя идеално изглежда, ако сте на високи токчета. Високите чизми също са подходящи за късата пола.

Едно от достойнствата на дънковата пола, е че стяга визуално фигурата и създава елегантен силует. Зрялата дама с дънкова пола изглежда стилно, елегантно и младежки.

Дънковата пола се съчетава много добре с дънково сако за създаването на спортно-елегантен стил. Можете да съчетаете полата и с дънкова ризка, което ще изглежда младежки небрежно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати