Мода в кожените палта

Мода в кожените палта

Белият цвят е изключително актуален по отношение на кожените палта през тази година. Белоснежни елечета, полупалта и дълги кожени палта са хитът на сезона, макар че изискват много трудна поддръжка. За да е красиво бялото палто, по него не трябва да има и прашинка мръсотия. Модерни са палтата, които са чисто бели, без нито една черна точица.

Ако не можете да се грижите за постоянното поддържане на снежнобелия цвят, носете тъмно кожено палто с бяла яка и бели маншети на ръкавите. Можете да комбинирате яка от естествен косъм в бял цвят, която е отделно от палтото в по-тъмен цвят. Съчетанието на бяла яка със сребристо сиво палто също е много актуално.

Цветните кожени палта са големият хит на 2012 година. Те са подходящи за жени, които обичат екстравагантното и не се страхуват да покажат своя индивидуализъм.

Мода в кожените палта

Яркосиният, восъчножълтият и наситеният червен цвят са сред най-актуалните тази година, както и изумруденото зелено. На тези нюанси са заложили през тази зима световноизвестните дизайнери.

С тези цветове обаче трябва много да внимавате, тъй като екстравагантното палто изисква красива и поддържана прическа, елегантно съчетание на ботуши и чанта и елегантен тоалет, който да наднича изпод палтото.

Изящните елечета от естествен косъм са голям хит, тъй като се носят върху тънка официална рокля или върху спортно-елегантен тоалет. Модерни са както белите елечета, така и тези в ярки цветове, както и класическото съчетание на черно и бяло.

Последният моден писък на 2012 година са обемните ръкави от естествен косъм. Те се носят в комбинация с пуловери и жилетки, както и с екстравагантни официални тоалети.

Палтата, чийто косъм е подстриган на високи и ниски райета, са модерни през тази зима. Този вид обработка на косъмното покритие дава на палтата обемен силует и екстравагантна изисканост.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати