ezine.bg»Статии»Мода»Направи си сам»Облекло според зодията

Облекло според зодията

Облекло според зодията

Взависимост от причината за определена среща, представителите на различните зодии трябва да са облечени по различен начин, за да им провърви.

На важни делови срещи и преговори Овенът трябва да носи дрехи, които вече е носил и се чувства уверен в тях. На романтична среща представителите на тази зодия трябва да ходят с нови дрехи.

Облекло според зодията

На делова среща Телецът трябва да облече дрехи в зелени нюанси, а на среща с любимия човек може да избере дрехи в ярки цветове.

На делова среща Близнаците трябва да се облекат в черно, а на романтична среща могат да ходят със светли дрехи. Раците и в двата случая трябва да са облечени така, че да съчетават три цвята.

Лъвовете трябва да се обличат в дрехи от естествени тъкани независимо от разцветката – те са галеници на съдбата и могат да избират какъвто и да е цвят при всеки повод.

За делови срещи Девите трябва да избират дрехи в спокойни тонове, а на романтична среща да ходят облечени с ярки, дори екстравагантни дрехи.

Везните е добре да се облекат в строги консервативни тонове, когато имат делова среща, а на любовна среща трябва да се обличат в дрехи със светли нюанси.

За всички случаи на живота за Скорпионите са подходящи дрехи в спокойни цветове, като синтетичните платове добавят сигурност в действията им.

Важната делова среща ще е успешна за Стрелците, ако се облекат в синьо или лилаво, а за романтична среща могат да избират между жълто, бежаво и светлосиньо.

Козирозите трябва да са облечени строго делово, в тъмни тонове, когато отиват на делова среща. На романтична среща също им носят късмет тъмните цветове.

Водолеите печелят делови преговори и имат късмет при любовните срещи, ако са облечени в светлосиньо. Рибите трябва да се облекат в лилаво или електриково за делова среща, а за романтична среща за тях е подходящо да облекат дрехи с асиметрични шарки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати