ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Дънки според фигурата

Дънки според фигурата

Дънки според фигурата

Дънките несъмнено са едно от най-предпочитаните облекла от мъже и жени. Съвременните женски дънки са изработвани в най-различни модели и цветове. Както знаем, те са най-практичното и удобно облекло, но редом с това правилно избраните дънки могат да ни помогнат да изглеждаме неустоимо секси.

За това обаче е много важно да избираме своите дънки според фигурата си.

Дънки за високи жени – за вас дами, подходящи са светлите дълги дънки, които са с ниска талия. Могат леко да се разширяват отдолу; моделите с подгънати или прави крачоли, както и свободните дънки и дънките банани. Когато си купувате нови дънки обръщайте внимание на обозначението за ръст на етикета. Изберете дънките с екстра дължина. Може да изберете модели, които са необработени в края, което ще ви позволи сами да си ги коригирате, както ви е удобно.

Дънки за ниски жени – скъпи дами, за вас не са подходящи дънки с подвити крачоли от светлите цветове. Не се препоръчват и впитите в тялото материи, удължените модели и стесняващите се надолу, тъй като те визуално скъсяват краката ви. Подходящи за вас са дънките тип „цигара”, моделите от тъмен деним, както и онези модели, чиято дължина достига до върха на обувката. С последния модел може да сложите висок ток. Не са подходящи и прекалено свободните модели, ще изглеждате сякаш се губите в тях. Избирайте дънки, които са в хармония с вашето тяло.

Дънки според фигурата

Жени с неизразени бедра и плоско дупе – подходящи са разкроените надолу светли модели. Те ще привлекат погледа в долната част на краката, отвличайки вниманието на бедрата и дупето, от друга страна придават допълнителен обем, правейки фигурата да изглежда по-релефна и женствена.

Неизразена талия – купувайте си модели с прави крачоли. Обърнете внимание на талията, защото моделът не трябва да се впива грубо в нея, но и не трябва да се оставя голямо разстояние. Разширените надолу модели балансират горната и долната част на тялото.

Дънки за жени с широки бедра – избирайте свободни дънки в тъмен цвят, изработени от груб плат, с прави и широки крачоли, падащи право надолу от бедрата. Подходящи са модели с ниска талия. Задните джобове трябва да бъдат големи и повече да прикриват дупето.

Дънки за пълни жени – обърнете внимание на тъканта. Подходящи са меките и тънки платове, които не се впиват във фигурата, тъмните нюанси, леко стеснени надолу, нормално свободни крачоли. Дънките с еластична талия са чудесни, осигуряващи комфорт и естетичност.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
странно
странно
18.04.2014 16:25
Пълна съм, висока и с широки бедра. Е, какво е подходящо за мен-мек или груб плат, широк или прав модел. А пък ниската талия и еластичната материя ще са перфектни за мен. Препоръките са противоречиви, наивни и смешни.
5
1